Σταμάτης Γαρδέλης: Αγωνία για τον ηθοποιό – Τι αποκαλύπτει στενή του φίλη

Σταμάτης Γαρδέλης

Για την κατάσταση του ηθοποιού μίλησε στο T-live η στενή του φίλη Γιούλη Ζήκου.

Στο Δαφνί νοσηλεύεται ο Σταμάτης Γαρδέλης, όπως δήλωσε ο ίδιος στην εφημερίδα On Time και στην Σάσα Σταμάτη.

Μάλιστα, η εφημερίδα δημοσίευσε μία φωτογραφία του δημοσιογράφου Αλκίνοου Μπουνιά με τον Σταμάτη Γαρδέλη από τον χώρο της ψυχιατρικής κλινικής. Η Σάσα Σταμάτη είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Σταμάτη Γαρδέλη, κατά την οποία της εξήγησε γιατί πήρε την απόφαση να ζητήσει βοήθεια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ιδιοκτησία του Σταμάτη Γαρδέλη στο Πόρτο Γερμενό, η οποία έχει αγοραστεί κανονικά, έχει χαρακτηριστεί ως χτισμένη σε δασική περιοχή με αποτέλεσμα να του επιβληθεί πρόστιμο το οποίο έχει φτάσει τις 80.000 ευρώ. Ο ηθοποιός βρίσκεται σε απόγνωση, καθώς, όπως λέει, λόγω αυτού του χρέους κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του στον Νέο Κόσμο.

Στο T-live και στην Πόπη Παπαδοπούλου μίλησε φίλη του Σταμάτη Γαρδέλη. Η Γιούλη Ζήκου δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Μιλήσαμε τώρα μόλις… η κατάστασή του είναι… Αυτό που τον επηρέασε πάρα πολύ είναι αυτό με το σπίτι. Που το αγόρασε το οικόπεδο, που το έχτισε με τα ίδια του τα χέρια, στο Πόρτο Γερμανό… Έγιναν τέσσερα δικαστήρια γιατί η Πολεοδομία έβαζε πρόστιμα, γιατί θεωρήθηκε ότι ήταν δασική η περιοχή, ενώ τελικά αποδείχτηκε ότι δεν είναι…

Κέρδισε όλα τα δικαστήρια και τελικά, επειδή εκείνο είναι αυθαίρετο, του παίρνουν την πρώτη κατοικία στον Νέο Κόσμο. Αυτά τα πρόστιμα, από 40 χιλιάρικα που ήταν πέρυσι πήγαν 80 χιλιάδες. Γενικότερα μωρέ… ο Σταμάτης τον τελευταίο καιρό πιεζόταν πάρα πολύ… Έξω από το σύστημα… ένας τόσο καλός ηθοποιός και να μην έχει προτάσεις…».

Η Γιούλη Ζήκου πρόσθεσε επίσης: «Και το φοβερό είναι ότι τώρα έγραφε ένα θεατρικό έργο «Ο Τρόφιμος», ένας άνθρωπος μέσα σε ένα ψυχιατρείο… και το έγραφε για εκείνον, για να το παίξει… και με έχει σοκάρει και το γεγονός τώρα ότι ο Σταμάτης είναι πράγματι τρόφιμος μέσα σε ένα ψυχιατρικό ίδρυμα».

Φωτογραφία NDP