Σταματέρη: ''Εγώ τους ''φτύνω'' τους καβαλημένους της τηλεόρασης»

Διαβάστε την αποκαλυπτική συνέντευξη της παρουσιάστριας.

Για τα πρόσωπα της επικαιρότητας, η ίδια θεωρεί πως η Ευγενία Μανωλίδου είναι μια γυναίκα με κουλτούρα, χαίρεται για την εξέλιξη της Μαρίας Μπεκατώρου και εκνευρίζεται με τους “καβαλημένους” της τηλεόρασης. “Τους “φτύνω” κανονικά. Δεν μπορώ ούτε να τους χαιρετήσω. Οι “καβαλημένοι” έχουν συμπλέγματα. Είναι σαν τους νεόπλουτους… Κανένας αληθινός σταρ δεν είναι ψωνισμένος”, τόνισε.

Η Μαρία Σταματέρη αποκάλυψε ακόμη ότι πέρασε κατάθλιψη. “Δεν υπάρχει χωρισμός που δεν κρύβει οδύνη μέσα του. Όποιος και να φταίει, ό,τι και να γίνει, όταν τελειώνει, ο πόνος περισσεύει”, είπε και πρόσθεσε: “Την κατάθλιψή μου την πέρασα μόνη μου. Κλείστηκα στο σπίτι μου, πόνεσα, χτυπήθηκα, ξέσπασα και τελικά κατάλαβα ότι ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος γιατρός”.
 
Για το συντροφό με τον οποίο βρίσκεται τον τελευταίο καιρό, η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε πως πλέον είναι πολύ καλά. “Στην αρχή ήμουν στην κόλαση! Έλεγα 'πόσο άδικη μπορεί να είναι η ζωή”. Τώρα είμαι σε μια καλή περίοδο της ζωής μου. Χαμογελάω ξανά”, ανέφερε.

Διαβάστε περισσότερα στο Tlife