Στα ύψη η τηλεθέαση για Λιάγκα – Σκορδά

Τι έδειξαν οι μετρήσεις για τις εκπομπές της πρωινής ζώνης;

Εδώ και χρόνια βρίσκονται στο επίκεντρο της κριτικής και τα νούμερα τηλεθέασής τους συμβάλλουν πάντα στη διαμόρφωση του status των καναλιών. Οι πρωινές εκπομπές, ψυχαγωγικές και ενημερωτικές, στρέφουν καθημερινά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών επάνω τους -κάποιες περισσότερο και κάποιες λιγότερο- με το περιεχόμενο και τη θεματολογία τους. Με την επικαιρότητα στη χώρα μας να είναι πιο έντονη από ποτέ, ένα ζευγάρι είναι αυτό που έχει καταφέρει να επιβιώσει στους δύσκολους για την ψυχαγωγία καιρούς. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά συνεχίζουν για τέταρτη χρονιά την επέλασή τους στα τηλεοπτικά πρωινά μας και στην πίτα τηλεθέασης.

Το πρωινό της Τετάρτης η εκπομπή του ΑΝΤ1 βρέθηκε στην κορυφή με ποσοστό 35,8% στο σύνολο και 30,7% στο δυναμικό κοινό. Τα ποσοστά του Γιώργου και της Φαίης επιτρέπουν στους ίδιους και τους συνεργάτες τους να συνεχίζουν -χωρίς άγχος και με την «ορμή» που τους χαρακτηρίζει- να αφήνουν το ξεχωριστό στίγμα τους στη συγκεκριμένη ζώνη.

Το Πρωινό mou με τον Πέτρο Κωστόπουλο ακολούθησε σε μεγάλη απόσταση με 17,3% στο σύνολο και 17,8% στο δυναμικό κοινό.

Λίγο πιο κάτω συναντάμε το Live U με την Πόπη Τσαπανίδου που συγκέντρωσε το 14,1% του τηλεοπτικού κοινού, τον Γιώργο Αυτιά με το Magazino (12%) και την εκπομπή της Άννας Μπουσδούκου, Τώρα (8,6%).

Γιώργος Σκρομπόλας

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις