«Στα Καλά Καθούμενα»: Ποιον θα δούμε καλεσμένο στην πρεμιέρα της εκπομπής;

Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης θα κρατούν συντροφιά στους τηλεθεατές κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 09:45....

Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης το Epsilon tv παρουσίασε το νέο του πρόγραμμα, υποδεχόμενο να νέα πρόσωπα στο κανάλι και γιορτάζοντας τον ένα χρόνο λειτουργίας του.

Μένει μόλις εβδομάδα μέχρι η παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου και ο ηθοποιός Κρατερός Κατσούλης να γίνουν και τηλεοπτικό ζευγάρι μέσα από του καναλιού.

Λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας τους εκπομπής «Στα καλά καθούμενα» οι παρουσιαστές δουλεύουν πυρετωδώς προκειμένου όλα να είναι έτοιμα για τις 20 Σεπτεμβρίου που βγαίνουν στον αέρα.

Σήμερα μάλιστα βρέθηκαν στο στούντιο προκειμένου να κάνουν τις απαραίτητες πρόβες. Αλλά δεν ήταν μόνοι τους! Μαζί τους ένα πρόσωπο που έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού μέσα από τη δουλειά του και πρόκειται να κάνει και… ποδαρικό στο νέο τους ξεκίνημα.

Το μόνο που μπορούμε να σας αποκαλύψουμε προς το παρόν είναι πως πρόκειται για γυναίκα. Εσείς μπορείτε να καταλάβετε για ποια πρόκειται;

Διαβάστε ακόμα:

Το Epsilon παρουσίασε το νέο του πρόγραμμα και γιόρτασε με ένα μεγάλο πάρτυ

Το ανατρεπτικό τρέιλερ της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη!