Σπύρος Παπαδόπουλος: Το περιστατικό στη Νάξο που τον έκανε έξαλλο

Τι συνέβη στο δρόμο που έβγαλε τον ηθοποιό από τα ρούχα του;

Λίγο πριν δύσει ο ήλιος συνέβη το περιστατικό που παρακολούθησε το Cyclades Voice και πραγματικά έκανε έξαλλο τον αγαπητό ηθοποιό και παρουσιαστή, που κάθε χρόνο κάνει διακοπές στη Νάξο.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, με βερμούδα – μαγιό και γυαλιά ηλίου, οδηγούσε το αυτοκίνητό του κατά μήκος της παραλιακής οδού, ώσπου ακριβώς μετά την έξοδο του λιμανιού, σε ένα σημείο ιδιαίτερα «φορτωμένο» από πεζούς, σταθμευμένα και διερχόμενα αυτοκίνητα, αντιλαμβάνεται εντελώς ξαφνικά, ότι κάποιος με μοτοσικλέτα επιχειρούσε να περάσει από τα δεξιά.

Ο χαμηλών τόνων, όπως τον έχουμε συνηθίσει, Σπύρος Παπαδόπουλος, αμέσως μόλις το αντιλήφθηκε άστραψε και βρόντηξε, προφανώς στην ιδέα και μόνο ότι θα μπορούσε να είχε προκληθεί ατύχημα με θύμα μάλιστα τον οδηγό του δικύκλου που παραβίαζε τον ΚΟΚ.

Ήταν τόση η ένταση που του δημιούργησε το γεγονός, που όχι μόνο έκανε έντονη παρατήρηση στον οδηγό της μοτοσικλέτας σταματώντας επί τόπου το μαύρο τζιπ του, αλλά και βγαίνοντας έξω από αυτό.

«Αυτό να μην το ξανακάνεις ποτέ. Ακούς; Ποτέ!», είπε δυνατά στο σαστισμένο οδηγό του δικύκλου, που δεν έβγαλε άχνα. Στη συνέχεια ο Σπύρος Παπαδόπουλος μπήκε στο αυτοκίνητο και συνέχισε τη διαδρομή του.

Πηγή: cycladesvoice.gr