Σπύρος Μπιμπίλας: «Έχω λάβει εξώδικο από μη εμβολιασμένους ηθοποιούς»

Σπύρος Μπιμπίλας

Όσα δήλωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας στο Tlive.

Στο Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας για το περιστατικό που ανέφερε ο ηθοποιός, Γιώργος Παράσχος, με καλλιτέχνες που κυκλοφορούν με πλαστά πιστοποιητικά. Μάλιστα αποκάλυψε πως κι ο ίδιος ως πρόεδρος του ΣΕΗ, έχει λάβει εξώδικο από μη εμβολιασμένους ηθοποιούς.

«Δεν τον πλησίασε συνάδελφός μας, αλλά ένας άγνωστος άνθρωπος, εκτός του χώρου και νομίζω το λάθος το δικό μου είναι ότι δεν κράτησα τα στοιχεία του. Ο Γιώργος Παράσχος ήταν μαζί με άλλους συναδέρφους μας και τον πλησίασε ένας άγνωστος. Τις επόμενες ημέρες και ο ίδιος ο Γιώργος θα ενταχθεί στο ΣΕΗ γιατί πρέπει να μου καταθέσει όλο αυτό το περιστατικό και να το μεταφέρει εγγράφως. Αν συμβαίνει στα αλήθεια, τότε αυτό είναι μια εγκληματική ενέργεια.»

Στην συνέχεια, ο Σπύρος Μπιμπίλας συμπλήρωσε: «Έχουμε κι εμείς μεγάλο θέμα εμβολιασμένων και μη και στους ηθοποιούς. Υπάρχει μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων που δεν επιθυμεί να εμβολιαστεί για τους δικούς τους λόγους. Προσωπικά έχω πάρει και ένα εξώδικο από δύο μη εμβολιασμένους ηθοποιούς. Θεωρούν ότι απομακρύνθηκαν από την παράσταση στο Ηρώδειο διότι έκαναν πρόβες  στο Σπίτι του Ηθοποιού όπου εκεί είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για να γίνουν και οι πρόβες».