Σπύρος Φωκάς: Συγκινεί η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο – «Χέρι χέρι»

Σπύρος Φωκάς

Όσα έγραψε η σύζυγος του ηθοποιού, που νοσηλεύεται με σοβαρή λοίμωξη στη χολή.

Στην εντατική βρέθηκε ο Σπύρος Φωκάς, ο οποίος νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας. Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα στην Espresso, οι γιατροί διαπίστωσαν πολύ σοβαρή λοίμωξη στη χολή και ο γνωστός ηθοποιός έπρεπε να μπει άμεσα στο χειρουργείο.

Κύριο μέλημα των γιατρών ήταν να αντιμετωπιστεί και αυτό το σοβαρό πρόβλημα, προτού επεκταθεί και σε άλλα ζωτικά όργανα.

«Είμαστε σε καλά χέρια. Ευτυχώς! Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι… Ο Σπύρος μου. Ο Σπύρος όλων. Είναι Αετός. Στο πέταγμα του σκορπά καλοσύνη υπομονή αγάπη χαμόγελα. Εγώ δε φοβάμαι το χάρο. Μόνο τον τραγουδώ. Είπε», έγραψε πριν από μερικά 24ωρα στα social media η σύζυγός του, Λίλιαν Φωκά.

Στη νέα της ανάρτηση σήμερα, η Λίλιαν Φωκά δημοσίευσε φωτογραφία που προδίδει πως ο Σπύρος Φωκάς βγήκε από την μονάδα εντατικής θεραπείας, ενώ δέχεται τις πρώτες επισκέψεις στο δωμάτιο του νοσοκομείου.

«Κουμπάρος και σκηνοθέτης της τελευταίας παράστασης του Σπύρου. “Τα παιδιά του Πατρός” χέρι -χέρι», έγραψε η Λίλιαν Φωκά για την επίσκεψη του Στέφανου Κακαβούλη.