Σπύρος Χαριτάτος – Ευλαμπία Ρέβη: Ο χιουμοριστικός διάλογος στον αέρα – «Έχω πάρει τις τριετίες τις… μακρύτερες»

Χαριτάτος Ρέβη

"Εγώ ούτε τις κοντύτερες έχω πάρει, ούτε τις μακρύτερες... ούτε με βλέπω να παίρνω ποτέ".

Σε έναν απολαυστικό και άκρως χιουμοριστικό διάλογο προχώρησαν το πρωινό του Σαββάτου 4/11 ο Σπύρος Χαριτάτος και η Ευλαμπία Ρέβη. Κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης των πρωτοσέλιδων των εφημερίδων και με αφορμή δημοσίευμα για το «ξεπάγωμα» των τριετιών, οι δύο συνεργάτες αντάλλαξαν χαριτολογώντας ατάκες όλο νόημα.

«Εδώ το ‘χω για τις τριετίες τώρα… δεν θα τις πάρω ποτέ. Έχεις πάρει τριετία ως εργαζόμενος πριν τα μνημόνια;», ρώτησε αρχικά η Ευλαμπία Ρέβη και ο Σπύρος Χαριτάτος απάντησε γελώντας με χιούμορ: «Θα μου τις φέρουν κεράκι πάνω από το μαρμάρινο λευκό μου σπίτι και θα μου τις καρφώσουν εκεί».

Όταν η δημοσιογράφος επανήλθε με το ίδιο ερώτημα, ο Σπύρος Χαριτάτος της έδωσε την ατάκα: «Έχω πάρει τις τριετίες τις… μακρύτερες», με τους δύο συνεργάτες να ξεσπούν σε γέλια.

«Εγώ ούτε τις κοντύτερες έχω πάρει, ούτε τις μακρύτερες… ούτε με βλέπω να παίρνω ποτέ», πρόσθεσε από την πλευρά της στο ίδιο ύφος η Ευλαμπία Ρέβη και οι δύο παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής του ΟΡΕΝ προχώρησαν στην ανάγνωση των υπόλοιπων εφημερίδων.