Σπυροπούλου – Καραβάτου: Ποια πέρασε μπροστά σε τηλεθέαση;

Δείτε τι έδειξαν οι μετρήσεις για τις δύο εκπομπές

Αυτή η μάχη της τηλεθέασης μετρά ήδη πολλά Σαββατοκύριακα, με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη στο Epsilon να κατορθώνουν να ξεπερνούν σταθερά πλέον την τηλεθέαση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στον Alpha.

Με καλεσμένη τους την Πέγκυ Σταθακοπούλου την οποία δε βλέπουμε συχνά στην τηλεόραση, μια «ξαφνική» είσοδο του Κώστα Χαρδαβέλλα στην εκπομπή αλλά και ένα ευφυές και ανατρεπτικό «Με τον βασιλικό ποτίζεται και η… γάστρα» με την Χριστίνα Λαμπίρη, ανάμεσα σε κοινωνικά θέματα το «Στα καλά καθούμενα» συγκέντρωσε το 14,8% του συνόλου των τηλεθεατών και το 13,6% του δυναμικού κοινού.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ξεκίνησε κι εκείνη ανατρεπτικά τη χθεσινή εκπομπή, κάνοντας μαθήματα ορθοφωνίας on air. Συναντήθηκε ακόμα με τον παλιό της συνεργάτη Ευθύμη Ζησάκη και την Μαρία Ανδρούτσου με τον Αιμίλιο Ράφτη. Η εκπομπή τρύπωσε και στην ραδιοφωνική εκπομπή του Δημήτρη Σταρόβα και του Κώστα Γιαννακίδη και ο Νίκος Αναδιώτης φόρεσε το μαγιό του. Το «Σπίτι μου σπιτάκι μου» έφτασε το 12,1% στο γενικό σύνολο και 10,6% στο κοινό 15-44.

Η μεγαλύτερη ποσοστιαία διαφορά ανάμεσα στις δυο εκπομπές σημειώθηκε στις 12:30 -12:59 στο δυναμικό κοινό με το «Σπίτι μου σπιτάκι μου» να σημειώνει 9,1% και το «Στα καλά καθούμενα» 16,9%, αν και το προηγούμενο ακριβώς μισάωρο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε βρεθεί μπροστά με 15,7% έναντι 13,6% της απέναντι εκπομπής.

Μειωμένη ελαφρώς η τηλεθέαση και για τις δύο εκπομπές με την παιδική ζώνη του STAR να κερδίζει μεγάλο μέρος του νεανικού κοινού και το Γκολ Χωρίς Σύνορα να κρατά επίσης το ενδιαφέρον των τηλεθεατών κοντράροντας τις ψυχαγωγικές εκπομπές, ενώ και το Σαββατοκύριακο με δράση στέκεται απέναντι τους.

Λία  Παππά

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων