Σπυροπούλου για Λαζόπουλο: «Ήταν σαν ένας φύλακας – άγγελος που βρέθηκε μπροστά μου»

Τι είπε η γνωστή παρουσιάστρια για την Ζήνα Κουτσελίνη;

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλά για όλα όσα συζητήθηκαν τους τελευταίους μήνες γύρω από το πρόσωπό της. Τα σχόλια που την στενοχώρησαν, η σχέση της με το «φύλακα-άγγελό» της Λάκη Λαζόπουλο, η φιλία με την Αννίτα Πάνια και το «μπράβο» στη Ζήνα Κουτσελίνη.

Τις προηγούμενες χρονιές υπήρχε πολύ συζήτηση γύρω από εσένα, τις «κόντρες» σου με άλλους, σου χρεώθηκαν αποχωρήσεις. Φέτος όλα είναι πολύ πιο ήρεμα και ομαλά.

Στο τέλος θα φανεί, στο χειροκρότημα.

Την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star την έχεις δει;

Βλέπω πολύ λίγο τηλεόραση. Ακούγεται περίεργο να δουλεύεις στην τηλεόραση και να μη βλέπεις, αλλά είναι τόσο έντονοι οι ρυθμοί μου, που δεν προλαβαίνω. Όμως, έχω δει κάποιες εκπομπές της στο διαδίκτυο που ήταν πάρα πολύ καλές, όπως αυτή με τον Πλούταρχο. Είναι μια εκπομπή πολύ καλοστημένη, από τους συνεργάτες της γίνεται σοβαρή δουλειά και μπράβο. Εκεί έδωσε πραγματικά τον καλύτερό της εαυτό. Ξέρεις, δεν κρατάω καμία κακή ανάμνηση για κανέναν άνθρωπο που έχει έρθει στη ζωή μου. Έτσι είναι ο χαρακτήρας μου. Για να κρατήσω κάτι, πρέπει ο άλλος να μου έχει κάνει πραγματικά μεγάλο κακό.

Σου έχει κάνει κάποιος κακό εν γνώσει ή εν αγνοία του; Υπάρχει κάποιος που σε πλήγωσε πολύ;

Είναι πόσο δίνεις εσύ το δικαίωμα και το χώρο να σε πληγώσουν. Θεωρώ πως υπήρξα αφελής και άφησα να με πληγώσουν. Με αντιμετώπισαν έτσι γιατί εγώ είχα άγνοια για το πώς να το διαχειριστώ. Αν είχα άλλη ωριμότητα, μπορεί να μην είχαν συμβεί όλα αυτά. Όμως, μπορεί να μην ήμουν κι εδώ. Ποτέ δεν ξέρεις με το «αν».

Έχεις πει πως ο άνθρωπος που είδε πρώτος αυτό «το κάτι» σε σένα ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος. Τι σου λέει τώρα, που σε βλέπει να εξελίσσεσαι; Σου δίνει ακόμη συμβουλές;

Όχι, δεν μου δίνει συμβουλές. Δεν ήταν ένας άνθρωπος που κάναμε παρέα ή κάνουμε παρέα. Ήταν ένας άνθρωπος που βρέθηκε τότε στο δρόμο μου. Κι εγώ δεν είμαι ο τύπος που θα τηλεφωνήσω, θα ενοχλήσω. Δεν τυχαίνει να βρισκόμαστε. Τότε ήταν σαν ένας φύλακας-άγγελος που βρέθηκε μπροστά μου τη σωστή στιγμή.

Με την Αννίτα Πάνια, παρόλο που δεν είστε πια στο ίδιο κανάλι, φαίνεται να έχετε αναπτύξει μια ζεστή φιλία.

Ξέρω πως, αν σηκώσω το τηλέφωνο, η Αννίτα θα είναι πάντα εκεί, αλλά δεν θέλω να μιλάω για φιλίες που έχουν έρθει στη ζωή μου τα τελευταία δύο-τρία χρόνια, ειδικά με ανθρώπους αναγνωρίσιμους. Δεν είναι κάτι που θέλω να χρησιμοποιώ. Θέλω να προστατεύω τις σχέσεις μου. Υπήρξαν κι άλλοι σημαντικοί άνθρωποι στη ζωή μου, για τους οποίους δεν έχω μιλήσει ποτέ, δεν έχω πει πως κάνουμε παρέα, γι’ αυτό και μου ανοίγονταν, μου είχαν εμπιστοσύνη και είχαμε ουσιαστική σχέση. Θεωρώ πως είναι κακό και να τους αναφέρω, λες και είναι κάποιο επίτευγμα να τους ξέρεις.

Διαβάστε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή μαζί με το Πρώτο Θέμα.