Σπουδαία λαϊκή τραγουδίστρια δηλώνει: «Είμαι μόνη μου είκοσι χρόνια»

Τι έκανε όταν προσπάθησε να την χτυπήσει σύντροφός της;

Στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Γιάννη Βίτσα έδωσε συνέντευξη η Πίτσα Παπαδοπούλου, όπου μίλησε και για πτυχές από την προσωπική της ζωή.

Περάσατε μεγάλους έρωτες στη ζωή σας;

Πώς δεν πέρασα; Τι ήμουν; Κούτσουρο ή πέτρα; Πέρασα όμορφα και άσχημα με έρωτες. Ο μεγαλύτερος, όμως, έρωτας της ζωής μου είναι ο γιος μου. Όλα τα άλλα έρχονται και φεύγουν.

Υπήρξατε θύμα στις σχέσεις σας;

Μπορεί να θεωρείς ότι είσαι θύμα και να μην συμβαίνει. Κανείς δεν μαλώνει μόνος του. Δεν σε κρατά κανείς με το ζόρι σε μια σχέση. Αν παθαίνεις κάτι, θες και το ζεις. Επιλέγεις να είσαι θύμα… Δεν φταίει κανείς. Εμείς ρυθμίζουμε τη ζωή μας. Πες ότι στην αρχή είσαι πολύ ερωτευμένος και δεν βλέπεις μπροστά σου. Πόσα χρόνια δεν βλέπεις; Βέβαια, με ρωτάτε για θέματα που για εμένα έχουν περάσει, έχουν κλείσει σχεδόν πάνω από είκοσι χρόνια.

Εννοείτε ότι είκοσι χρόνια είστε μόνη σας;

Βέβαια.

Γιατί δεν επιδιώξατε να έχετε μια σχέση στη ζωή σας;

Δεν ήθελα. Καλά είμαι και έτσι. Αν δεν έχεις ένα σωστό άνθρωπο δίπλα σου, είναι καλύτερα να είσαι μόνος σου. Είναι πολύ όμορφα να έχεις σύντροφο, φτάνει να αξίζει τον κόπο. Πολλοί έχουν μία σχέση ή κρατούν ένα γάμο, απλά για να έχουν ένα σύντροφο. Δεν είναι κι αυτό καλό.

Σας έχει χτυπήσει σύντροφός σας;

Όταν προσπάθησε να με χτυπήσει, δεν με ξαναείδε. Δεν το δέχθηκα. Δεν έκανε για μένα αυτός ο σύντροφος. Εγώ δεν μπορώ ούτε να μου μιλήσεις άσχημα.

Διαβάστε ακόμα:

Η Κατερίνα Στανίση αποκάλυψε στον Πέτρο Κωστόπουλο το λόγο που δεν έκανε παιδιά

Η Αγγελική Ηλιάδη αποκαλύπτει το λόγο που την οδήγησε στο χωρισμό και ζητάει συγνώμη από την Καίτη Γκρέυ!