Σπάνιο βίντεο: Δείτε πώς γυρίστηκε η υπερπαραγωγή Βαμμένα Κόκκινα Μαλλιά

Όταν στην ελληνική τηλεόραση η λέξη "μιζέρια" ήταν απαγορευμένη!

Τα «Βαμμένα Κόκκινα Μαλλιά» ήταν η πρώτη σειρά της ιδιωτικής τηλεόρασης που άγγιξε απαγορευμένα ποσά για την πραγματοποίησή της. Μέχρι τότε, ακόμα και οι πιο επιτυχημένες σειρές της ΕΡΤ δεν τολμούσαν να αγγίξουν αυτά τα «χρηματικά όρια». Μετά από το εγχείρημα του ΑΝΤ1 και την απίστευτη επιτυχία της σειράς, οι υπεύθυνοι των τηλεοπτικών σταθμών κατάλαβαν ότι για να αποφέρει χρήματα μια τηλεοπτική σειρά, πρέπει να «βάλουν πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη».

Τα «Βαμμένα Κόκκινα Μαλλιά» είχαν από τα πιο δημοφιλή και χαρακτηριστικά soundtracks της δεκαετίας του '90. Από τα δημοφιλέστερα τηλεοπτικά προγράμματα της σεζόν 1992-1993. Η σειρά προβλήθηκε το 1995 και το 1996 στην Αυστραλία από το Network 0-28/SBS με Αγγλικούς υπότιτλους με τον τίτλο «Red-dyed hair». Η σειρά κυκλοφόρησε σε 18 DVD από το 7 Μέρες TV τον Οκτώβριο του 2009 (3η σειρά του ΑΝΤ1 σε DVD).

Πλοκή: Παρακολουθώντας τις ζωές των δύο κεντρικών ηρώων, τους έρωτές τους, τις απογοητεύσεις και τα όνειρα για τη ζωή, ξεδιπλώνεται το ψηφιδωτό μιας ολόκληρης εποχής από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, μέχρι σήμερα. Δύο άνδρες με εντελώς διαφορετικούς χαρακτήρες μοιράζονται τα πάντα, παρουσιάζοντας ο καθένας τη δική του ψυχοσύνθεση και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν τα πράγματα. Ο πρώτος, εκ γενετής τυχοδιώκτης, «φευγάτη» φιγούρα, που ξέρει να τολμά και να γεύεται ως το μεδούλι τις καταστάσεις. Ο δεύτερος, δειλός και ταπεινός, δέχεται τη ζωή του ως έχει, μέχρι τη στιγμή που θα θελήσει κι εκείνος να ακολουθήσει το όνειρο… Επίσης, μια γυναίκα αποφασιστική και ριψοκίνδυνη που αρνείται να ζει με νόμους και τελικά αποδεχόμενη τις έμφυτες ανάγκες για ζωή, τα παρατά όλα και περπατάει στα μονοπάτια που επιθυμεί…

Δείτε τα making of της σειράς:

Περισσότερα latest news »