Σουλιώτη – Ναθαναήλ: Οι …νοικοκυρές του ΑΝΤ1

Σε συνέντευξή τους στο περιοδικό «ΟΚ» παραδέχτηκαν, πως δεν θα συμμετείχαν στην εκπομπή, αν δεν υπήρχε το οικονομικό αντάλλαγμα. Όπως είπαν, ''η οικονομική ανταμοιβή είναι πάντα ένα δέλεαρ και πίσω από αυτό κρύβεται μια δέσμευση, κατά την οποία πρέπει να είναι συνεπείς και οι 2 πλευρές''. Αν ήταν φιλανθρωπικού χαρακτήρα, θα δέχονταν και χωρίς ανταμοιβή.

Η Αννίτα, σε όσους μπορεί να πιστεύουν πως τα οικονομικά δεδομένα του σπιτιού της, δεν ανταποκρίνονται σε εκείνα της μέσης Ελλάδας, απαντά: ''Την οικονομική κρίση, την έχουμε αισθανθεί όλοι μας. Όταν είδα τους φουσκωμένους λογαριασμούς της ΕΥΔΑΠ αποφάσισα να βάλω συνθετικό χλοοτάπητα στον κήπο μου, αντί να έχω γκαζόν. Έχω μειώσει τον οικογενειακό προϋπολογισμό 30-40%.''

Πώς αντέδρασαν όμως, τα παιδιά τους, στο άκουσμα της συμμετοχής τους σ' αυτό το παιχνίδι; Η Ιωάννα είπε, πως πριν πάρει την απόφαση να συμμετέχει, ζήτησε την γνώμη ειδικών, κάτι στο οποίο συμφώνησε και ο πρώην σύζυγός της, Κωνσταντίνος Γέρου, γιατί δεν ήξερε πως θα αντιδρούσαν εκείνα κι ύστερα τους εξήγησε πως αυτό δεν θα γίνεται πάντα. ''Είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα'', τους είπε. Η Αννίτα με τη σειρά της, ανέφερε πως ποτέ δεν της παραπονέθηκαν τα παιδιά, γιατί η κάμερα είναι ελάχιστες φορές μέσα στο σπίτι.

Διαβάστε περισσότερα στο TLIFE