Σωτήρης Καλυβάτσης: Γιατί δεν υπέγραψε με τον Alpha;

Τα μεταγραφικά σενάρια τον ήθελαν να αναλαμβάνει εκπομπή στη ζώνη του «Δεστε τους».

Μετά την αποχώρηση του Νίκου Μουτσινά από τον Alpha είχαν κυκλοφορήσει οι φήμες ο Σωτήρης Καλυβάτσης θα αναλάμβανε απογευματινή εκπομπή στη θέση του «Δέστε τους».

Ο ηθοποιός, όπως παραδέχτηκε στην πρεμιέρα της εκπομπής «Τα λέμε…» και τον Θανάση Πάτρα, είχε όντως κάνει συζητήσεις με το κανάλι της Κάντζας, οι οποίες όμως δεν ευοδώθηκαν, εξάλλου όπως ήδη γνωρίζετε η Κατερίνα Καινούργιου, η Μπέτυ Μαγγίρα, ο Γιώργος Λιανός και η Αλέκα Καμηλά είναι εκείνοι που αναλαμβάνουν την απογευματινή ζώνη του Alpha.

Στη συνέντευξη του στον Θανάση Πάτρα μίλησε για τα σχέδια που δεν πραγματοποιήθηκαν…

«Θα υπογράψει, θα κάνει, κι όποιος υπογράφει έρχεται στη δική μου εκπομπή και το λέει και από εκείνη την ημέρα διαλύθηκαν όλα.» είπε ο Σωτήρης Καλυβάτσης αστειευόμενος και συνέχισε χαριτολογώντας…«Άλλο μια φήμη κι άλλο αυτά που έλεγες. Μας μάτιαξες κύριε! Τίποτα έκλεισες την πόρτα παιδί μου, από τότε δε μου ξαναμιλάει κανείς.»

«Ήταν καθαρά απόφαση του καναλιού πως θέλει να πάει γιατί τα δικά μου concept είναι λίγο διαφορετικά από αυτά που παίζονται το απόγευμα οπότε προφανώς οι άνθρωποι θέλαν την πεπατημένη. Τέλος. Δεν έχει κάτι άλλο.» είπε ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

«Όταν είχες έρθει εδώ, είχες κάνει κουβέντα και ήξερες ότι μιλάνε με τη Μπέττυ Μαγγίρα, την Αλέκα Καμηλά και την Κατερίνα Καινούργιου;» τον ρώτησε ο δημοσιογράφος και εκείνος απάντησε:

«Όχι λες να μου δείνουν λογαριασμό στον σταθμό; Μιλούσαμε για τα δικά μας πράγματα. Δεν κάναν κάτι κακό οι άνθρωποι, ούτε είχαμε συμφωνήσει και μου κάναν αλητεία. Μιλούσαμε για τη συγκεκριμένη ώρα. Ήταν πολύ ξεκάθαρο και από την αρχή και από μέρους μου ότι πως ήταν αυτό που γινόταν, θα ήταν κάτι άλλο. Ο Νίκος (Μουτσινάς) κάνει το Νίκο, ο Θανάσης τον Θανάση, ο Σωτήρης κάνει τον Σωτήρη.»

«Και πως κυκλοφόρησε τόσο πολύ ότι ο Καλυβάτσης κλείνει;»

«Αυτό δεν το ξέρω και σου το είπα και εκείνη την ώρα. Αυτά ξέρεις πως γίνονται. Ακούει κάποιος κάτι, γράφονται λένε. Κάνουν δοκιμασίες τα ίδια τα κανάλια για να δουν πως αντιδρά ο κόσμος στην είδηση. Πως κάνει η Τρόικα…

Δείτε όσα είπε στη συνέντευξή του:

Διαβάστε ακόμα:

Σωτήρης Καλυβάτσης: «Μου γύρισαν τα μυαλά όταν έχασα τον πατέρα μου…»

Σωτήρης Καλυβάτσης: «Πολλές φορές αισθάνεσαι και μηδαμινός…»