Σώθηκε από θαύμα η Βρισηίδα Ανδριώτου του «My style rocks»!

Βρισηίδα Ανδριώτου

Έβλεπε την νταλίκα να έρχεται κατά πάνω της!

Άγιο είχε η Βρισηίδα Ανδριώτου, το κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο «My style rocks» του ΣΚΑΙ, αφού σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην εφημερίδα Espresso ήταν συνοδηγός στην νταλίκα που ανατράπηκε το απόγευμα της Κυριακής στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, προκαλώντας κυκλοφοριακό έμφραγμα!

Το ρεύμα προς Αθήνα παρέμεινε κλειστό για περισσότερες από πέντε ώρες, καθώς εκείνη την ώρα ήταν σε εξέλιξη το μεγάλο κύμα επιστροφής των αδειούχων και οι ουρές που σχημάτισαν τα αυτοκίνητα έφτασαν ακόμα και τα οκτώ χιλιόμετρα.

Το μοντέλο επέβαινε στο βαρύ όχημα που ανήκει στην μεταφορική εταιρεία της οικογένειας της,. στην οποία εργάζεται και η ίδια και είχε κατεύθυνση προς Αθήνα, όταν υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες ο οδηγός έχασε τον έλεγχο στο 110ο χιλιόμετρο, στην περιοχή του Κάστρου Βοιωτίας. Η νταλίκα που ήταν φορτωμένη με τζάμια, πήρε κλίση και άρχισε να τουμπάρει, ενώ η Βρισηίδα και ο οδηγός πετάχτηκαν έξω από το κουβούκλιο και σύρθηκαν στην άσφαλτο, η οποία γέμισε σπασμένα τζάμια.

Ευτυχώς για την κοπέλα αντιλήφθηκε σε κλάσματα του δευτερολέπτου ότι η ντεραπαρισμένη νταλίκα σερνόταν κατά πάνω της και άρχισε να τρέχει για να απομακρυνθεί αν και ήταν τραυματισμένη και είχε υποστεί σοκ. Από τύχη σώθηκαν τόσο εκείνη όσο και ο οδηγός του οχήματος καθώς γλίτωσαν με μικροτραυματισμούς. Εκείνος χρειάστηκε να κάνει ράμματα στο χέρι, ενώ η πρώην παίκτρια του My style rocks ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram στιγμιότυπο από τη νοσηλεία της, όπου διακρίνονται αμυχές και γδαρσίματα. «Λογικό να με ρωτάτε… Είμαι καλά… Το βιντεάκι είχε μέσα το 1/5 από αυτά που έχω. Είμαι καλά όμως. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον», ανέφερε η Βρισηίδα Ανδριώτου στα social media.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!