SOLEADO LUXURY VILLAS: Οι διακοπές που ονειρεύεσαι

Πώς φαντάζεσαι τις ιδανικές σου διακοπές;

Αν ονειρεύεσαι στιγμές χαλάρωσης σε υπερπολυτελή βίλλα δίπλα στη θάλασσα, με υψηλές παροχές σε πανέμορφο φυσικό τοπίο, τότε οι Soleado LuxuryVillas  είναι ο ιδανικός προορισμός για εσένα!

8 μοντέρνες πλήρως αυτόνομες και ιδιωτικές βίλλες με ιδιωτική πισίνα, στην Κασάνδρα, στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής σε περιμένουν για τις απόλυτες διακοπές.

Το συγκρότημα περιβάλλεται από έναν καταπράσινο ελαιώνα και κάθε βίλλα διαθέτει ιδιωτικό κήπο με αρωματικά τοπικά φυτά της Χαλκιδικής και φυσικά ιδιωτική πισίνα, για να απολαύσεις τις διακοπές σου στο έπακρο!

Το εσωτερικό είναι φτιαγμένο με προσοχή στη λεπτομέρεια και παροχές που θα σας κάνουν να το λατρέψετε, όπως οι  3 υπερπολυτελείς κρεβατοκάμαρες,  που μπορούν να φιλοξενήσουν 6 ενήλικες και 2 παιδιά, με μοναδική θέα θάλασσας, τα en-suite μπάνια και το τζακούζι.

Οι Soleado Luxury Villas απέχουν μόλις 600 μέτρα από την βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία παραλία Σκάλα Φούρκας, με κατάλευκη αμμουδιά και κρυστάλλινα νερά, ιδανικά για κολύμπι.

Η τοπική κουζίνα είναι εξαιρετική, καθιστώντας κάθε γεύμα, μια γαστρονομική εμπειρία που θα θυμάσαι για πολύ καιρό! Μπορείτε να γευτείτε τα τοπικά εδέσματα, να διασκεδάσετε για ένα ποτό και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο κοντινό χωριό που βρίσκεται μόλις δέκα λεπτά μακριά από το συγκρότημα.

Για εσένα που επιζητάς την πολυτέλεια και την ιδιωτικότητα σε συνδυασμό με τη φυσική ομορφιά στις διακοπές σου, οι Soleado Luxury Villas είναι ο ιδανικός προορισμός!

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα και τη τιμή της βίλας στις ημερομηνίες που σας ενδιαφέρει εδώ.

Website: https://soleado-villas.com/

Παραλία φούρκας Κασσάνδρα Χαλκιδική,

+30 6951660724