Σοκάρει το βίντεο με το δυστύχημα του φοιτητή στην Καβάλα! Τι έχει συμβεί;

Δημήτρης Σωτηρίου

Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν καρέ καρέ τις ασυνήθιστες κινήσεις...

Τι πραγματικά συνέβη το μοιραίο ξημέρωμα της 3ης Μαΐου 2017 στο 52ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Καβάλας –Αμφίπολης; Στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο φοιτητής της Νομικής και αθλητής Δημήτρης Σωτηρίου 26 χρόνων, κάτοικος Ελευθερούπολης.

[dfp_ads id=236982]

Η κάμερα του «Τούνελ» κατέγραψε καρέ – καρέ το σημαντικό ντοκουμέντο. Σύμφωνα με την εκπομπή ενδεχομένως να μη μιλάμε για τροχαίο δυστύχημα αλλά για κάτι άλλο…

Στο υλικό που συνέλεξε η οικογένεια με δική της πρωτοβουλία και ανέλυσε ο ειδικός πραγματογνώμονας,  φαίνεται ξεκάθαρα πως περίπου μια ώρα πριν από το τραγικό συμβάν, ένα άγνωστο αυτοκίνητο εισέρχεται σε ιδιωτικό πάρκινγκ επιχείρησης. Τα φώτα του που βλέπουν προς τον δρόμο σβήνουν όταν ακινητοποιείται. Στο υλικό διακρίνεται η πορεία του αυτοκίνητου του Δημήτρη. Τη στιγμή που περνάει μπροστά από το ακινητοποιημένο όχημα, ο οδηγός του ανάβει ξαφνικά τα φώτα, ο Δημήτρης τυφλώνεται, στρίβει απότομα το τιμόνι και εκτρέπεται της πορείας του προς τα αριστερά.

Άλλη κάμερα καταγράφει λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ένα άλλο όχημα από την αντίθετη κατεύθυνση, που σίγουρα ο οδηγός του είδε την εκτροπή του οχήματος του Δημήτρη. Κινείται με μικρή ταχύτητα, σταματάει στο σημείο, ανάβει αλάρμ, κάποιος διακρίνεται να περνάει από τα πίσω φώτα του αυτοκινήτου, να ελέγχει τον χώρο εκτροπής, σε λίγο να επιστρέφει, να μπαίνει στο αμάξι και να φεύγει χωρίς να αναπτύξει ταχύτητα. Ο οδηγός του δεν ειδοποίησε ούτε την αστυνομία ούτε το ΕΚΑΒ.

Περίπου ένα τέταρτο μετά το συμβάν το όχημα που έριξε χωρίς κανέναν προφανή λόγο τη δέσμη φωτός στον Δημήτρη και τον έβγαλε από την πορεία του, εξέρχεται από το πάρκινγκ με χαμηλή ταχύτητα και φεύγει κατευθυνόμενο προς την Ελευθερούπολη, χωρίς να σταματήσει στον χώρο της ανατροπής.

Πηγή: anikolouli.gr