Σοκάρει ο άγριος ξυλοδαρμός οδηγού λεωφορείου από 20χρονους «επειδή έκανε πολλές στάσεις»

Live News

Ο νάρθηκας στο χέρι και οι μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματός του αποτυπώνουν το μένος των δραστών κι τον εφιάλτη που έζησε την ώρα της δουλειάς του.

Δύο 24ωρα μετά την άγρια επίθεση σε στάση του Ελληνικού, ο οδηγός του λεωφορείου περιγράφει στο Live News τα όσα έζησε, σε ένα δρομολόγιο που όπως μας λέει πολύ δύσκολα θα ξεχάσει.

«Βρίζανε σπίτια, οικογένειες, ό,τι μπορείτε να φανταστείτε».

Όλα έγιναν το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου. Το λεωφορείο ξεκίνησε από τη Βάρκιζα για την Αργυρούπολη και κάποια στιγμή μπήκαν μέσα οι 6 νεαροί.

Από το πρώτο δευτερόλεπτο του ζητούσαν να τρέχει και να προσπερνάει στάσεις, επειδή όπως του έλεγαν βιάζονταν να πάνε στον προορισμό τους.

Ο 57χρονος πατέρας δεν μπορούσε να φανταστεί τα όσα θα ακολουθούσαν.

«Είχαμε συνέχεια αψιμαχίες γιατι αποβίβαζα κόσμο».

Μόλις το λεωφορείο έφτασε στην στάση του Ελληνικού, η παρέα των 6 νεαρών κατέβηκε και τότε ξεκίνησε ο εφιάλτης του οδηγού.

Εκείνα τα δραματικά για τον ίδιο δευτερόλεπτα, ήταν αδύνατον να ξεφύγει. Οι δράστες ηλικίας από 17 έως 23 ετών, σύμφωνα με τον ίδιο, αρχίζουν τα χτυπήματα και οι υπόλοιποι επιβάτες είναι ανήμποροι να τον βοηθήσουν.

«Εγκλωβίστηκα στη θέση του καθίσματος, με χτυπήσανε».

Σε μια προσπάθεια να αποφευχθούν ακόμα χειρότερες καταστάσεις, με περισσότερους τραυματισμούς, ο οδηγός ανοίγει τις πόρτες για να κατέβει ο κόσμος.

Κάμερα ασφαλείας λίγα μέτρα από το σημείο της επίθεσης.

Πηγή: Mega – Live News