Σοκάρει η εξομολόγηση της Άβας Γαλανοπούλου: «Δεν ήθελα να ζω»!

«Τον εμπιστεύτηκα και με πρόδωσε σε όλα τα επίπεδα! Μπαινόβγαινα στα νοσοκομεία! Ζω μια κόλαση»!

Σε μια συγκλονιστική και ταυτόχρονα σοκαριστική εξομολόγηση, η Άβα Γαλανοπούλου μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά για τον άνθρωπο που της κατέστρεψε τη ζωή! Οι άγνωστες πτυχές της δραματικής προσωπικής της ιστορίας άφησαν τους πάντες με το στόμα ανοιχτό και έφεραν δάκρυα στα μάτια της Φαίης και του Γιώργου. Η ίδια ηθοποιός «κατέρρευσε» αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της αφήγησης των γεγονότων…

Οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες στη ζωή μου. Ζω μια κόλαση! Κάποια στιγμή πριν χρόνια συνδέθηκα ερωτικά με κάποιον άνθρωπο, ο οποίος απεδείχθει στην πορεία κάτι τελείως διαφορετικό», ανέφερε αρχικά η Άβα Γαλανοπούλου και συνέχισε: «Ήταν παντρεμένος με δύο παιδιά»!

«Το 2011 ζήτησα όλα τα λεφτά μου πίσω, που τα είχα δώσει για να τα επενδύσει. Το 2013 πήγα σε δικηγόρο. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι δεν με ερωτεύτηκε και όλα έγιναν με σχέδιο! Ένα χρόνο προσπαθούσαμε να τα βρούμε εξωδικαστικά. Χθες ήρθε το κερασάκι στην τούρτα: πήγαμε με τον δικηγόρο μου να παραλάβουμε τη μήνυση που μου έκανε για συκοφαντική δυσφήμιση! Ένας λόγος που δεν ήθελα να μιλήσω ήταν για να προστατέψω την οικογένειά του που δεν μου έφταιγε σε κάτι. Εγώ δεν ζούσα στη χλιδή, δεν έχω κανένα περιουσιακό στοιχείο, δεν έχω αυτοκίνητο, δεν έχω τίποτα… Από 18 χρονών έκανα αποταμίευση. Έβγαλα πολλά λεφτά και όλοι μου οι κόποι πήγαν χαμένοι»!

https://www.youtube.com/embed/La8iYqAdcvw

«Υπήρξε προδοσία σε όλα τα επίπεδα. Φαινόταν ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος. Ήταν λογιστής και λέω… ξέρει τη δουλειά. Όταν άρχισα να ζητάω αποδείξεις άρχισε να «κόβει λάσπη». Μπαινόβγαινα στα νοσοκομεία. Γράφτηκε για νευρική ανορεξία, μα αυτό προήλθε από αυτό που ζούσα. Δύο χρόνια δεν είχα μιλήσει ούτε στους δικούς μου για να μη στενοχωρηθούν. Αυτοί με έσωσαν με την αγάπη τους. Δεν φανταζόμουν ότι θα έρθει μια μέρα που θα μου φαινόταν βουνό να κάνω ένα βήμα ως την πόρτα του σπιτιού μου να την ανοίξω και να κατέβω κάτω να πάρω τσιγάρα. Δεν μπορούσα να μαζέψω τα κομμάτια μου! Εννοείται ότι δεν κοιμάμαι ακόμα, κοιμάμαι ελάχιστα, δεν τρώω, είμαι με βιταμίνες…»

«Ακόμα και τώρα λέω… Ας ξυπνήσω ένα πρωί και να μου πουν ότι είναι εφιάλτης, ότι ήταν ένα κακό όνειρο που ζω. Έχω ένα γολγοθά μπροστά μου, αλλά πλέον αποφάσισα ότι θέλω να ζήσω. Μεγάλη αμαρτία αυτό που θα πω… δεν ήθελα να ζω! Είναι πολύ άσχημο αυτό που λέω, όμως μου έδωσαν μεγάλη αγάπη οι δικοί μου, τα ανήψια μου και οι φίλοι ζωής που μου έχουν σταθεί. Η αγάπη με ξαναέβγαλε στη ζωή. Είμαι πάντα η Άβα, δεν έχω αλλάξει. Δεν είμαι εκδικητική καθόλου. Και τώρα να μου έλεγε να τα βρούμε εξωδικαστικά θα το έκανα».

https://www.youtube.com/embed/3Sk1mtvbl5k

«Δεν έχει τίποτα στο όνομά του, ενώ παρίστανε ότι έχει. Τα Χριστούγεννα ήμουν πάλι στο νοσοκομείο. Έκανα Χριστούγεννα στο Ντυνάν. Έπαθα πνευμονία. Δεν έβγαινα για δύο χρόνια, είχα κατάθλιψη. Έχω αρχίσει και βγαίνω τον τελευταίο καιρό με προτροπή φίλων. Καταλαβαίνετε πόσο με πλήγωνε κάθε φορά αυτή η ερώτηση για τα κιλά. Είναι κόλαση η καθημερινότητά μου! Είναι κόλαση! Είναι τρομερό! Δεν μπορούσα άλλο να κρύβομαι, κρύβομαι τόσα χρόνια. Πόσο να κρυφτώ»; 

Η κατάληξη της συνέντευξης της χρονιάς, ήταν ένα θερμό χειροκρότημα και μια ζεστή αγκαλιά για την Άβα Γαλανοπούλου, που μας σόκαρε όλους με την περιγραφή των γεγονότων που της σημάδεψαν τη ζωή.

https://www.youtube.com/embed/tN66MgAwihs