Σοκάρει η Δέσποινα Μοιραράκη: «Δεν θα το ξεχάσω ποτέ, τρομοκρατήθηκα στην Τεχεράνη»

Δέσποινα Μοιραράκη

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε η Δέσποινα Μοιραράκη...

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR με την Μάρα Ζαχαρέα βρέθηκε η Δέσποινα Μοιραράκη το βράδυ της Παρασκευής με αφορμή όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στο Ιράν. Η επιχειρηματίας και παρουσιάστρια του Cash or Trash θέλησε να μοιραστεί την σοκαριστική εμπειρία που βίωσε η ίδια πριν λίγα χρόνια στην Τεχεράνη.

Πιο συγκεκριμένα, η Δέσποινα Μοιραράκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως » συνέβη στις δύο το μεσημέρι και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Τρομοκρατήθηκα, είναι η αλήθεια. Οι γυναίκες, εκείνες οι αστυνομικίνες, ήταν πάρα πολύ απότομες και εκείνο που μου έκανε εντύπωση ήταν πως εξακολουθούσαν να μου μιλούν στα αγγλικά και με είχαν σε μια αγωνία για το τι θα μου συμβεί μέχρι να δω τον συνεργάτη μου, τον Πέρση να φτάνει. Ήρθε μετά ο Πέρσης, μίλησε μαζί τους στα περσικά και μου εξήγησε πως είχα κάνει ένα μεγάλο αδίκημα γιατί φαινόταν η φράντζα μου. Δεν το ξεχνώ. «Έχεις κάνει ένα πολύ μεγάλο αδίκημα! Τα μαλλιά σου, οι τρίχες της κεφαλής, φαίνονται και καλύπτουν την επιδερμίδα! Για αυτό πρέπει να τιμωρηθείς και αύριο το πρωί πρέπει να οδηγηθείς στο δικαστήριο» μου είχε πει».

«Η ποινή θα μπορούσε να ήταν φυλάκιση μέχρι και ενός χρόνου από όσα μου εξήγησε. Όλα αυτά τα λέω γιατί και μιαν άλλη στιγμή είχαμε υποστεί και κάτι άλλο με τον γιο μου στο Πακιστάν. Εγώ γενικότερα πηγαίνω στις χώρες της Ανατολής».

«Εκείνο που είναι σημαντικό είναι ότι ακόμα και σε ένα ξενοδοχείο να πας, δεν μπορείς να καθίσεις μαζί με τους άνδρες γιατί η θέση της γυναίκας εξακολουθεί να είναι υποδεέστερη. Πραγματικά προσπαθώ και γω, για αυτό είμαι σήμερα εδώ, να στηρίξω αυτό το κίνημα» συμπλήρωσε η Δέσποινα Μοιραράκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR με την Μάρα Ζαχαρέα το βράδυ της Παρασκευής