Σοκ: Διάσημος ηθοποιός κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη του!

H κόρη του έγγραψε βιβλίο για να σταματήσει να δοξάζεται!

 Ο λόγος για την κορή του θρύλου του γερμανικού κινηματογράφου, Κλάους Κίνσκι που κατηγόρησε τον εκλιπόντα πατέρα της μέσα από το βιβλίο της »Στόμα Παιδιού» ότι την κακοποιούσε σεξουαλικά όταν ήταν παιδί. Το βιβλίο που θα εκδοθεί αυτό το μήνα, αποκαλύπτεται μια πολύ σκοτεινή πλευρά του εκκεντρικού ηθοποιού.

«Ο πατέρας μου με κακοποιούσε σεξουαλικά στη διάρκεια της παιδικής ηλικίας μου», δήλωσε, η 60χρονη κόρη του και πρώην θεατρική ηθοποιός!  »Άρχισε να με αγγίζει και να με φιλάει με ανοιχτό το στόμα όταν ήμουν πολύ μικρή, περίπου πέντε ή έξι χρόνων. Το έκρυβα επειδή με απειλούσε. Και ήμουν εξαρτημένη απ’ αυτόν και από τη στοργή του».

Ο πατέρας της για τον οποίο λέει πως έκανε σεξ μαζί της από τότε που ήταν εννέα ετών,  της έλεγε πως αυτό είναι φυσιολογικό και πως… «Παντού στον κόσμο οι πατέρες το κάνουν αυτό με τις κόρες τους»,όπως  δήλωσε στο εβδομαδιαίο ειδησεογραφικό περιοδικό «Στερν».

Η Πόλα Κίνσκι εξηγεί τους λόγους που απόφασισε ναγράψει  αυτό το βιβλίο, «Έγραψα αυτό το βιβλίο επειδή δεν μπορώ να αντέξω άλλο το πώς ο άνθρωπος αυτός δοξάζεται κατ’ αυτό τον τρόπο ολοένα και περισσότερο χρόνο με το χρόνο», δήλωσε και συνέχισε «Ήθελα να ξεκαθαρίσω ποιος ήταν πραγματικά ο άνθρωπος αυτός».

Ωστόοσο,  πρόσθεσε πως δεν είχε ιδέα αν κάποιο από τα άλλα παιδιά από τους τρεις γάμους του πατέρα της, ανάμεσα στα οποία περιλαμβάνεται και η ετεροθαλής αδελφή της, η ηθοποιός Ναστάζια Κίνσκι, είχε υπάρξει επίσης θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.

Η Ναστάζια Κίνσκι

Διαβάστε ακόμα

Πολύ γνωστός ηθοποιός είχε πέσει θύμα κακοποίησης όταν ήταν παιδί

Το σκάνδαλο κακοποίησης παιδιών «ξηλώνει» όλα τα στελέχη του BBC!

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: Nοσοκόμοι ερωτοτροπούν μεταξύ τους και κακοποιούν ασθενή σε κώμα

Διάσημες γυναίκες που παραδέχονται on camera ότι έχουν πέσει θύμα κακοποίησης