Σμαράγδα Καρύδη: Αποκαλύπτει αν ζει τον μεγάλο έρωτα!

Στο φουλ βρίσκονται αυτές τις μέρες οι μηχανές για την Σμαράγδα Καρύδη που ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Σιρανό Ντε Μπερζεράκ” με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, και τον ρόλο της ως Ρωξάνη.

 Η Σμαράγδα φέτος, βρίσκεται ανάμεσα σε δυο άντρες, μπλεγμένη σ’ ένα ερωτικό τρίγωνο, που δείχνει ν’ απολαμβάνει με την ψυχή της και μιλά στο περιοδικό Glow για τον έρωτα, τις σχέσεις και την αγάπη για την Αίγινα.

Μιλώντας αρχικά για το σπίτι που πήρε στην Αίγινα, εξομολογείται: “Σε μεγαλύτερη ηλικία μπορεί να καταλήξω εκεί. Μ’ αυτήν τη λογική πήρα το σπίτι. Να ζήσω τα γεράματά μου εκεί”.

Το έργο “Σιρανό Ντε Μπερζεράκ” προσεγγίζει τον έρωτα, δεν είναι κάπως ξεπερασμένο;

Οι βασικές αξίες των ανθρώπων δεν έχουν αλλάξει. Μόνο το περιβάλλον αλλάζει. Μπορεί να μη γράφουμε ποιήματα, αλλά sms, να στέλνουμε μέιλ αντί ραβασάκια. Με τον ίδιο τρόπο φτερουγίζει στο στομάχι αυτό που νιώθεις για τον άλλο. Επειδή είμαι με πιτσιρίκια στο θέατρο, βλέπω πως ερωτεύονται μια χαρά. Βέβαια, οι ηθοποιοί οφείλουν να είναι ανοιχτοί στα συναισθήματα. Δε γίνεται να έχεις διαλέξει αυτήν τη δουλειά και να ‘σαι περιχαρακωμένος.

Διαβάστε περισσότερα στo ΤLIFE