Σκύλος κλέβει το μικρόφωνο ρεπόρτερ σε live μετάδοση

Τον λένε Μάρτιν και είναι ένας πανέμορφος σκύλος, ράτσας Γκόλντεν Ριτρίβερ. Είναι ο νέος αστέρας στη Ρωσία μετά τα… καμώματά του.

Μια δημοσιογράφος έπεσε «θύμα» του πανέμορφου τετράποδου, που είχε όρεξη για παιχνίδια ενώ εκείνη ήταν σε live σύνδεση και έδινε ρεπορτάζ. Ο σκύλος πήδηξε πάνω της, της πήρε το μικρόφωνο από τα χέρια και άρχισε να τρέχει!

Η ρεπόρτερ μετά τον πρώτο αιφνιδιασμό, άρχισε να κυνηγάει τον σκύλο, μέχρι που τον έπιασε, του πήρε το μικρόφωνο και μετά τον… έβαλε στην τηλεόραση. Το περιστατικό, όπως ήταν αναμενόμενο, άφησε «παγωτό» τη δημοσιογράφο στο στούντιο και «έλιωσε» τις καρδιές των τηλεθεατών.

Όλα αυτά έτυχαν στην Ναντιέζντα Σερέζκινα μόλις είχε αρχίσει το σταντ-απ της στη διάρκεια εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού Mir. Μιλούσε για την καλοκαιρία στη Μόσχα, όταν ο Μάρτιν, το Γκόλντεν Ριτρίβερ, της πήρε το μικρόφωνο από το χέρι.

Η δημοσιογράφος πρόλαβε αρκετά γρήγορα τον σκύλο, που προφανώς είχε διάθεση για παιχνίδι. Την άφησε να του πάρει το μικρόφωνο από το στόμα. Εκείνη συνέχισε κατόπιν το ρεπορτάζ της, δίνοντας μερικά χάδια στον καινούργιο της φίλο.

Το βίντεο του απρόοπτου έγινε πολύ γρήγορα το δημοφιλέστερο στο κανάλι του Μιρ στην πλατφόρμα YouTube, συγκεντρώνοντας κάπου μισό εκατομμύριο θεάσεις μέσα σε τέσσερις ημέρες.

Πηγή: newsit.gr, με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ