Σκοτσέζικο ντους έκαναν οι τηλεθεατές στα κανάλια…

Πάμε λοιπόν να δούμε πώς διαμορφώθηκε η κατάταξη στις εκπομπές και σειρές του prime time, σύμφωνα με τα νούμερα τηλεθέασης στο γενικό σύνολο.

Από τις 9 έως τις 10, στην κορυφή της κατάταξης βρέθηκε η «Ζωή της άλλης». Η καθημερινή σειρά του MEGA σημείωσε μέσο όρο 39,8 ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε η σειρά «Χίλιες και μία νύχτες». Την πρώτη ώρα προβολής της η τούρκικη σειρά του ΑΝΤ1 έκανε μέσο όρο  16,7 αφήνοντας πίσω τον «Big Brother» του ALPHA που έκανε μέσο όρο 12,5.

Την επόμενη ώρα όμως, οι τηλεθεατές έφυγαν από το MEGA και πήγαν στον ΑΝΤ1 για να παρακολουθήσουν τη δεύτερη ώρα της τούρκικης σειράς. Έτσι, οι «Χίλιες και μία νύχτες» βρέθηκαν στην κορυφή της κατάταξης αφού από τις 10 έως τις 11 ανέβηκαν στο 25,1 κάνοντας συνολικό μέσο όρο 22,7. Στη δεύτερη θέση βρέθηκαν οι «10 μικροί Μήτσοι» του ALPHA με 15,6 ενώ οι «Κούκλες» του MEGA έπεσαν στην τρίτη θέση σημειώνοντας μέσο όρο 15,3.

Από τις 11 έως τις 12 η παρέα του Αντώνη Κανάκη βρέθηκε στην κορυφή με τη «Ράδιο Αρβύλα» του ΑΝΤ1 να σημειώνει μέσο όρο 29,2 ενώ στη δεύτερη θέση πέρασε η «Πολυκατοικία» του MEGA με 13,2 ξεπερνώντας ελάχιστα την τούρκικη σειρά του ALPHA «Το αγιάζι του έρωτα» που έκανε μέσο όρο 13.

Συγκεκριμένα λοιπόν, οι μέσοι όροι τηλεθέασης των σειρών και εκπομπών στο prime time της Τρίτης 4 Ιανουαρίου και στο γενικό σύνολο και στο δυναμικό κοινό, είναι οι εξής:

Γρηγόρης Μελάς