Σκληρή επίθεση της Διαμαντάκου στην Μενεγάκη

Ακούστε όσα είπε στη ραδιοφωνική της συνέντευξη με τον Κοσμά Βίδο και την Αφροδίτη Γραμμέλη

Η δημοσιογράφος χαρακτήρισε την μετακόμιση της Ελένης Μενεγάκη από το πρωί στο μεσημέρι «εγχώρια γελιότητα», ενώ στη συνέχεια είπε πως»οι Γερμανοί πλήρωναν εδώ και χρόνια μία φούσκα διότι η πρωινή τηλεόραση εδώ και χρόνια είναι γνωστό ότι δεν έχει κοινό επειδή δεν μπορούσε να έχει».

Έβαλε ακόμη πολλά ερωτηματικά γύρω από τα αυξημένα νούμερα εδώ και χρόνια στο νεανικό κοινό τόσο γενικότερα της πρωινής ζώνης αλλά και ειδικότερα του «καφέ», τονίζοντας ότι όσοι γνώριζαν έστω και λίγο από νούμερα μπορούσαν να διακρίνουν πως ούτε αυτά είναι υψηλά, αλλά ούτε και άξιζε τον κόπο να γίνουν διαφημιστικές επενδύσεις.

«Τα πρωινάδικα ήταν το image του καναλιού και κυρίως ήταν οι εκπομπές που αναλάμβαναν πρώτες να αφηγηθούν το παραμύθι της ευφορίας, της χλιδής, της ξανθιάς, της σταχτομπούτας, οπότε παίρναν οι πρωινατζούδες χρήματα για να στηρίξουν αυτό το μοντέλο, αλλά αυτό ξέφτισε!» είπε η Πόπη Διαμαντάκου.

Κατηγόρησε ακόμα την «βασίλισσα» της πρωινής ζώνης πως «δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να πουλήσει τον εαυτό της» φτάνει να «πουλάει».

Ακούστε όσα είπε στη ραδιοφωνική της συνέντευξη με τον Κοσμά Βίδο και την Αφροδίτη Γραμμέλη:

Διαβάστε ακόμη: Σε …κρεβάτι το τρέιλερ για τη νέα εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη!