«Σκάσε Γιώργο και μπες στο χορό»

Πρεμιέρα κάνει την Κυριακή το βράδυ στις 9, το «Dancing with the stars». Σήμερα λοιπόν, θα πραγματοποιηθεί πρόβα τζενεράλε με τους συντελεστές να συγκεντρώνονται από νωρίς στο στούντιο, ώστε να ετοιμαστούν για το πρώτο live.

Μιλώντας χθες, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης τους προγράμματος του ΑΝΤ1, με αρκετούς από τους διαγωνιζόμενους stars, διαπίστωσα ότι, όπως είναι λογικό, οι περισσότεροι είναι αγχωμένοι για το αποτέλεσμα. Όχι γιατί θέλουν να αποδείξουν στους τηλεθεατές τις χορευτικές τους ικανότητες, αλλά γιατί θέλουν να είναι καλοί ώστε να περάσουν καλά κι οι τηλεθεατές. Όπως μάλιστα μου είπαν ορισμένοι από αυτούς, τις τελευταίες μέρες χορεύουν ακόμα… και στα όνειρά τους.

Το… παράπονο όμως, που μου εξέφρασαν ορισμένοι από τους διαγωνιζόμενους, ήταν ότι θα ήθελαν να είχαν λίγο περισσότερο χρόνο για να κάνουν πρόβες. Λογικό, αλλά τελικά μπήκαν στο χορό και την Κυριακή, θα μπουν μπροστά από τις κάμερες. Το «παράπονο» αυτό πάντως, εξέφρασε ο Γιώργος Τσαλίκης πριν από λίγη ώρα στο twitter, όπου με συνεχόμενα μηνύματα, ανέβασε ένα κείμενο στο social media. Ο γνωστός τραγουδιστής μοιράζεται την ανησυχία του για τα live με τους φίλους του στο κοινωνικό δίκτυο, αλλά δεν κρύβει και τη χαρά του που συμμετέχει σε αυτή την προσπάθεια, που όπως λέει, είναι για καλό σκοπό, αφού μέρος των εσόδων θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. Ο Τσαλίκης, αναφέρεται στο δύσκολο καθημερινό του πρόγραμμα, αφού τελειώνει από το Caramela… αργά το πρωί και στη συνέχεια έχει και τις «υποχρεώσεις» του ως γονιός. Ωστόσο, γνωρίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν πολλοί συνάνθρωποί μας, φτάνει να… βρίζει τον εαυτό του δημόσια! Ορίστε λοιπόν, τι έγραψε ο γνωστός τραγουδιστής:

«Σήμερα πρόβα τζενεράλε για το @DWTS3@ANT1TV ! Σα Γιώργος αν και δέχτηκα με πολλή χαρά, θα ήθελα να έχω λίγο περισσότερο χρόνο για πρόβες να δώσω ότι καλύτερο μπορώ. Όμως δυστυχώς ή ευτυχώς (μιας και όποιος έχει δουλειά δεν έχει το δικαίωμα πια να παραπονιέται) δεν υπάρχει καθόλου χρόνος με τα 5ημερα στο μαγαζί μέχρι το ξημέρωμα και το τρέξιμο με τα παιδιά που θέλουν προσοχή και παρουσία.. Θέλω όμως να το ζήσω και να το χαρώ όσο μπορέσω σα μαθητής σε κάτι εντελώς καινούργιο .. Επίσης σκέφτομαι ότι σ’ αυτά τα άσχημα που επικρατούν οι τηλεθεατές έχουν ανάγκη τη διασκέδαση για να ξεχαστούν περισσότερο από ποτέ, μιας και οι ειδήσεις που απεικονίζουν τη δύσκολη πραγματικότητα που βιώνουμε, μας θλίβουν και μας πιέζουν .. Άρα σκάσε Γιώργο μπες στο χορό και χόρεψε για ένα χαρούμενο αποτέλεσμα , γιατί όλοι είμαστε πηγμένοι στην τελική.. και πάνω απ’ όλα φυσικά ο σκοπός είναι ιερός με τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τα έσοδα και θα δοθούν στα παιδάκια του «make a wish»… Ουφ.. Τα είπα … Φίλοι μου λοιπόν, Καλημέρα σας ! Υγ: το κλίμα στο show είναι πολύ καλό και πιστεύω πως όποιος το δει θα γουστάρει και θα «ταξιδέψει» μαζί μας σ’ αυτή τη προσπάθεια .. Φιλιά»

Με το μήνυμα αυτό, συμφώνησε κι ο Κώστας Κρομμύδας που απαντώντας στον Τσαλίκη με δικό του «τιτίβισμα», έγραψε πως «όλοι το ίδιο Γιώργο! Ο χρόνος δεν φτάνει ποτέ! Τα λέμε σε λίγο από κοντά στην τελική! Καλημέρα!».

Σε λίγο λοιπόν, οι διαγωνιζόμενοι stars, οι παρτενέρ τους επαγγελματίες χορευτές και όλοι οι υπόλοιποι συντελεστές θα κάνουν πρόβα, για να μπορέσουν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στην πρεμιέρα του «Dancing with the stars». Υπομονή μέχρι την Κυριακή το βράδυ, για να δούμε τις επιδόσεις τους…!

Γρηγόρης Μελάς

Διαβάστε ακόμα:

O ANTENNA παρουσίασε το πρόγραμμα του! Όλα τα λαμπερά πρόσωπα

Ο Γιάννης Λάτσιος απαντάει αν θα πάει καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη!