ΣΚΑΪ: Στον αέρα το πρώτο τρέιλερ για την πρωινή ενημέρωση του σταθμού

ΣΚΑΪ

Οι αλλαγές στις ζώνες και το νέο στοίχημα.

Μπορεί ο Γιώργος Αυτιάς να άνοιξε την αυλαία της φετινής σεζόν το περασμένο Σάββατο, η καθημερινή πρωινή ενημέρωση του ΣΚΑΪ ξεκινά όμως επίσημα τη Δευτέρα 28 Αυγούστου. Νωρίτερα σήμερα κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο τρέιλερ για τις ενημερωτικές εκπομπές του σταθμού για τη νέα τηλεοπτική σεζόν που αρχίζει.

«Μια είδηση γεννιέται τώρα, αυτό το λεπτό και αποκτά τη δική της συνέχεια. Ο #SkaitvGR και αυτήν τη σεζόν επιδεικνύει συνέπεια και συνέχεια στην Πρωινή Ενημέρωση και μεταδίδει τον παλμό της επικαιρότητας, την ώρα που αυτή δημιουργείται. Από τη Δευτέρα 28 Αυγούστου & καθημερινά από τις 05:00 το πρωί», αναφέρει η λεζάντα στη σχετική ανάρτηση του ΣΚΑΪ στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΣΚΑΪ TV (@skaitv.gr)

Ο ΣΚΑΪ φαίνεται πως επιλέγει φέτος να επενδύσει περισσότερο στον ενημερωτικό χαρακτήρα του προγράμματος, που είναι άλλωστε και ο βασικός πυλώνας του προφίλ του. Η «Πρώτη Εικόνα» θα ανοίγει και φέτος το καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού στις 05:00, ενώ στις 06:00 θα ακολουθεί η εκπομπή «Σήμερα» με τους Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο.

Όπως έχει γίνει γνωστό ήδη από τα μέσα του καλοκαιριού, οι «Αταίριαστοι» (Χρήστος Κούτρας, Γιάννης Ντσούνος) επιστρέφουν στην πρωινή ζώνη 10:00-12:00, δίνοντας τη σκυτάλη στη Φαίη Σκορδά, που φέτος θα επανέλθει στα «παλιά λημέρια» της μεσημεριανής ζώνης, βάζοντας ένα νέο στοίχημα με τον εαυτό της.