ΣΚΑΪ σε Αντώνη Κανάκη: «Η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα δε χαρίζει 2,5 εκ. ευρώ αν δεν τα έχεις δουλέψει»

ΣΚΑΪ

Σκληρή απάντηση του σταθμού στον παρουσιαστή του Ράδιο Αρβύλα.

Άμεση και σκληρή είναι η απάντηση του ΣΚΑΪ στον Αντώνη Κανάκη, μετά από όσα είπε ο παρουσιαστής στο Ράδιο Αρβύλα, το βράδυ της Δευτέρας. Πιο συγκεκριμένα, ο Αντώνης Κανάκης είχε αφήσει υπονοούμενα για τη σχέση του σταθμού με τα όργανα της Δικαιοσύνης.

Αντώνης Κανάκης: Ευθεία επίθεση σε ΣΚΑΪ και Άρη Πορτοσάλτε – «Ο ΣΚΑΪ τα πηγαίνει πολύ καλά με τη λειτουργία της Δικαιοσύνης»

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΚΑΪ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΝΑΚΗ

«Ο κύριος Α. Κανάκης, όπως δηλώνει, δε γνωρίζει καλά «την λειτουργία της δικαιοσύνης», τουλάχιστον όσο καλά την γνωρίζει ο ΣΚΑΪ. Δε γνωρίζει δηλαδή ότι η δικαιοσύνη στην Ελλάδα δε χαρίζει 2,5 εκ. ευρώ αν δεν τα έχεις δουλέψει μόνο και μόνο επειδή λέγεσαι Αντώνης Κανάκης και θεωρείς ότι όλα πρέπει να λειτουργούν υπέρ σου. Χρήματα τα οποία άνθρωποι, στους οποίους απευθύνεται καθημερινά με λαϊκίστικες φανφάρες και δήθεν επίγνωση των δυσκολιών που περνάνε, δε θα δούνε ποτέ και ας δουλεύουν από το πρωί ως το βράδυ. Λυπούμαστε κύριε Κανάκη που γνωρίζουμε πώς λειτουργεί η δικαιοσύνη και σας στεναχωρήσαμε. Μπορείτε να συνεχίσετε να βγάζετε χολή. Περαστικά σας και με τις υγείες σας».