ΣΚΑΙ με τον Ν. Ευαγγελάτο:Ο επιχειρηματίας που «έδωσε» Μεϊμαράκη, Βουλγαράκη και Λιάπη αποκαλύπτει!

Τα σημαντικότερα θέματα της ειδησεογραφίας στον "ΣΚΑΙ" με τον Νίκο Ευαγγελάτο στις 19:00!

 Το απόγευμα της Tρίτης μέσα από τον «ΣΚΑΙ με τον Νίκο Ευαγγελάτο» στις 19:00, ενημερωθήκαμε και παρακολουθήσαμε πολλά θέματα της επικαιρότητας!

– Ο κ. Λιβανός μίλησε στον δημοσιογράφο Νίκο Ευαγγελάτο στην εκπομπή ΣΚΑΙ στις 19:00
– Γνωστός επιχειρηματίας ερευνάται για φοροδιαφυγή δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ!
– Ο Μειμαράκης θα δει την Τετάρτη τον Ρουπακιώτη για να δηλώσει την ενόχληση του πολιτικού κόσμου
– Οργισμένο μήνυμα Βουλγαράκη μέσω twitter
– Εξεταστική ζητεί ο Μιχάλης Λιάπης

Ένας ανελέητος πόλεμος είναι σε εξέλιξη τα τελευταία 24ωρα με τους πολίτες θεατές και την καχυποψία να αιωρείται για το σύνολο του πολιτικού κόσμου. Σε μια στιγμή ιδιαίτερα κρίσιμη για την χώρα, βάλλονται οι θεσμοί, όπως αυτός του Προέδρου της Βουλής ο οποίος θα έχει να αντιμετωπίσει κρίσιμες συνεδριάσεις.

Λίγο μετά την επιστολή που απέστειλε ο επιχειρηματίας Ιωσήφ Λιβανός στα ΜΜΕ, εμφανίστηκε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στην εκπομπή ΣΚΑΙ στις 19:00 και ξεκαθάρισε ότι στην πρώτη κατάθεσή του τον Απρίλιο του 2010 ο κ. Καρούζος του είχε αναφέρει το όνομα ενός πρώην υπουργό επί κυβερνήσεως Νέας Δημοκρατίας.

Όπως τόνισε εν συνεχεία στη νέα του κατάθεση τον Οκτώβριο του 2010, κατέθεσε ότι ο κ. Καρούζος ανέφερε σε εκείνον τα ονόματα του κ. Μεϊμαράκη, Βουλγαράκη και Λιάπη, τους οποίους τους παρουσίασε ως πελάτες του.

Αποκάλυψε επίσης ότι με τον κ. Καρούζο ήταν συνεργάτες και από το 2005 ήταν αποκλειστικός μεσίτης του για αγορές ακινήτων στα νότια προάστια και στην Κρήτη. Μάλιστα, σημείωσε ότι μόνο για τα ακίνητα της Γλυφάδας ο κ. Καρούζος είχε σπαταλήσει το ποσό των 145 εκατομμυρίων ευρώ.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το κατά πόσο πιστεύει πως τα ονόματα των τριών πολιτικών όντως έχουν κάποια σύνδεση με τον κ. Καρούζο, απέφυγε να απαντήσει και τόνισε πως θα καταθέσει την γνώμη του στις ανακριτικές αρχές εάν και εφόσον ερωτηθεί.

Περισσότερα latest news »