ΣΚΑΪ: Δυναμική η πορεία των ενημερωτικών εκπομπών

ΣΚΑΪ

Ηγέτης στην πρωινή ενημέρωση το "Σήμερα" στον ΣΚΑΪ.

Η εκπομπή «Σήμερα» με τον Δημήτρη Οικονόμου, τον Άκη Παυλόπουλο και τη Ντόρα Κουτροκόη αποτελεί την πρώτη επιλογή των τηλεθεατών για τον μήνα Σεπτέμβριο κερδίζοντας την απαιτητική κούρσα της πρωινής ενημέρωσης με ποσοστό 19,9% στο γενικό σύνολο του κοινού,  όπως αποδεικνύεται και από τα επίσημα στοιχεία της NIELSEN.

Με γρήγορο ρυθμό, εγκυρότητα, αμεσότητα και καλεσμένους, πρόσωπα «κλειδιά» για την επικαιρότητα, η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ έχει κερδίσει την εκτίμηση του τηλεοπτικού κοινού που την επιλέγει σταθερά καθημερινά για την ενημέρωσή του.

Πρώτος ο Γιώργος Αυτιάς με την εκπομπή «Καλημέρα» – Δυναμική η πορεία των ενημερωτικών εκπομπών του ΣΚΑΪ

Οι ενημερωτικές εκπομπές του ΣΚΑΪ συνεχίζουν στο σύνολό τους τις υψηλές επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης, συγκεντρώνοντας την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού.

Η αγαπημένη «Καλημέρα» του τηλεοπτικού κοινού τα Σαββατοκύριακα είναι αυτή του Γιώργου Αυτιά ο οποίος ήταν για ακόμα ένα μήνα σταθερά πρώτος με μέσο όρο 19,8% στο γενικό σύνολο του κοινού και 155.088 τηλεθεατές.

Εξαιρετική η επίδοση και των «Αταίριαστων», Γιάννη Ντσούνου και Χρήστου Κούτρα, οι οποίοι σημείωσαν τον Σεπτέμβριο ποσοστό 12,1% για το γενικό σύνολο του κοινού.

Αξιοσημείωτη είναι και εξέλιξη της ενημερωτικής εκπομπής «Δεκατιανοί» τα Σαββατοκύριακα με τους Γιάννη Πιτταρά και Γιώργο Γρηγοριάδη  σημειώνοντας μέσο όρο για το γενικό σύνολο του κοινού 12,3%.