Σκαφιδά: Περάσαμε κακουχίες στο «Νησί»

Διαβάστε: Ποιες ήταν οι δυσκολίες κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στην Κρήτη

«Το “Νησί”, πέρα από την καλλιτεχνική αξία που κουβαλάει, με δυο λέξεις είναι για μένα εμπειρία ζωής .Είναι μια δουλειά που δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσω ή να προσπεράσω στη ζωή μου. Είναι μια ευτυχής συγκυρία και αν και δεν θέλω να είμαι απαισιόδοξη, δεν νομίζω πως θα υπάρξει και πάλι στο χώρο της τηλεόρασης μια τόσο μεγάλη παραγωγή», δήλωσε η Γιούλικα Σκαφιδά σε συνέντευξη στο ΛΟΙΠΟΝ και στη Νάνσυ Σταματίου.

Για τις δυσκολίες που πέρασε στην Κρήτη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, η ηθοποιός λέει χαρακτηριστικά: «Δεν είναι εύκολο να κάνεις γύρισμα με 40ο C και να φοράς παλτό ή να είναι χειμώνας και να πρέπει να βουτήξεις στη θάλασσα ή να κυκλοφορείς με κοντομάνικο. Όσο ρομαντικά και καλλιτεχνικά κι αν θέλει κανείς να δει αυτή τη δουλειά, δεν μπορεί να μην παραδεχτεί πως όλο αυτό το χρονικό διάστημα που έχουμε περάσει όλοι μας στην Κρήτη ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για μας. Δημιουργική μεν, αλλά πολύ δύσκολη».

Στην ερώτηση αν νοιώθει δικαιωμένη από το τελικό αποτέλεσμα, η Γιούλη Σκαφιδά απαντά: «Αυτό εννοείται… Προσωπικά, βλέποντας το αποτέλεσμα που είχε όλη αυτή η δουλειά, νιώθω και ευτυχισμένη και καλλιτεχνικά πλήρης».