Σίριαλ …in the city

Πολλές σειρές και τα απελευθερωμένα κορίτσια της Νέας Υόρκης, έρχονται απόψε στις οθόνες μας.

18:00 ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ – MEGA

Επεισόδιο 88: O Σαβάς επιτίθεται βίαια στον Γιαβούζ και τον ντροπιάζει μπροστά στις κάμερες των δημοσιογράφων… Η Γιασεμίν μένει έκπληκτη όταν της αποκαλύπτει την πραγματική ταυτότητα του πελάτη της… Οι άνθρωποι του Σαβάς σώζουν τη ζωή του Μουσταφά, ο οποίος εξομολογείται στον αδελφό του πως το όπλο, με το οποίο δολοφόνησε τον Αχμέτ Μοράν, του το είχε δώσει ο Γιαβούζ… Στην έπαυλη Μπαλντάρ, η Σαχνούρ με την Τσιτσέκ μένουν άναυδες όταν βλέπουν στην τηλεόραση την επίθεση του Σαβάς στον Γιαβούζ. Ο ίδιος είναι αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση για την προσβολή…

19:00 ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ – MEGA

Επεισόδιο 37: Η 'Αρτεμη διαβάζει ότι ο Βαλάτος την έχει ορίσει προσωρινή υπεύθυνη του Ιδρύματος. Ο 'Αρης ανησυχεί για την κληρονομιά του, πράγμα που θυμώνει τη Χρύσα, η οποία δεν μπορεί να κατανοήσει τον κυνισμό του αδερφού της. Ο Μανώλης λέει στη Βίκυ ότι θα παλέψει για να κερδίσει την αγάπη της. Δείχνει αποφασισμένος. Στην κηδεία του Βαλάτου, όλοι μαζεύονται για το τελευταίο αντίο. Η βαθιά κι απόλυτη θλίψη της 'Αρτεμης είναι ειλικρινής, το ίδιο κι ο σπαραγμός της Αλεξάνδρας για το χαμό του πατέρα της. Ο Δημήτρης διαβάζει τον επικήδειο… Μπροστά στον τάφο του Βαλάτου και μέσα σε κλίμα φορτισμένο συγκινησιακά, ο Σταύρος δίνει τα συλλυπητήριά του στην Αλεξάνδρα.

21:00 ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΙ ΩΡΑΙΟΣ – ΑΝΤ1

Επεισόδιο 3: Ο Σταμάτης κερδίζει στο λαχείο ένα εκατομμύριο ευρώ και ως γνήσιος γλεντζές το γιορτάζει με την ψυχή του οργανώνοντας ένα ολονύχτιο πάρτι. Φυσικά κανένας από τους γείτονες δεν παραπονιέται αφού είναι όλοι καλεσμένοι και όλοι, με τον ..

22:00 LAUGH ATTACK – ANT1

Επίθεση γέλιου… από μια εκπομπή έκπληξη, άρχισε στις οθόνες μας. Ο λόγος για ένα ξεχωριστό ποτ πουρί που παρουσιάζουν η Δούκισσα Νομικού και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης με τρεις από τις πιο πετυχημένες χιουμοριστικές εκπομπές του ΑΝΤ1. Αυτό το ιδιαίτερο mix έρχεται από το παρελθόν για να κατακτήσει το σήμερα. Με τα κλασικά «Μπαμ!» (Χρήστος Φερεντίνος), «Στην Πρίζα» (Γρηγόρης Αρναούτογλου, Θανάσης Βισκαδουράκης, ΝίκοςΤερζής και «Ταξί» (Μάρκος Σεφερλής) το χιούμορ, το γέλιο και η πλάκα έρχονται σε πρώτο πλάνο και πρωταγωνιστούν στο νέο πρόγραμμα του σταθμού.

22:00 SEX AND THE CITY – STAR

Η ζωή φαίνεται να παίρνει αισιόδοξη τροπή για τη συγγραφέα και συνεργάτη της Vogue Κάρι Μπράντσοου. Μόλις νοίκιασαν, μαζί με τον αγαπημένο της κύριο Μπιγκ, ένα ειδυλλιακό penthouse στο Μανχάταν και ετοιμάζονται να παντρευτούν.

Εντωμεταξύ, η σέξι Σαμάνθα ζει στο Λος Άντζελες προσπαθώντας να προωθήσει την καριέρα του καινούριου ηθοποιού φίλου της, η Σαρλότ αγωνιά να αποκτήσει παιδί ενώ τα πράγματα δεν είναι και τόσο ρόδινα στη ζωή της Μιράντα. Η σχέση της με τον Στιβ περνά σοβαρή κρίση και η κατάσταση κλιμακώνεται όταν ο τελευταίος της εξομολογείται ένα one night stand που είχε με μια κοπέλα! Η Μιράντα, έκδηλα οργισμένη και ταπεινωμένη, δεν αργεί να ξεσπάσει. Την παραμονή του γάμου της Κάρι με τον κύριο Μπιγκ, η πληγωμένη κοπέλα προσεγγίζει τον τελευταίο και τον αποτρέπει να παντρευτεί λέγοντάς του πως ο γάμος καταστρέφει τον έρωτα και πως μόνο οι τρελοί επιθυμούν να παντρευτούν. Ο κύριος Μπιγκ ταράζεται τόσο πολύ ώστε την επόμενη μέρα, αποφασίζει να… μην εμφανιστεί στο γάμο του αφήνοντας την Κάρι να τον περιμένει μάταια στα σκαλιά της εκκλησίας.

Η Σαμάνθα, η Μιράντα και η Σαρλότ δεν πρόκειται να παρατήσουν την «κολλητή» τους. Αφού ο μήνας του μέλιτος είχε προγραμματιστεί στο Μεξικό, και ο γαμπρός απουσιάζει, οι τρεις φίλες αποφασίζουν να κάνουν παρέα στην Κάρι. Η τελευταία, φανερά συντετριμμένη, δεν μπορεί να καταλάβει το λόγο που ο κύριος Μπιγκ την παράτησε. Έτσι, όταν η Μιράντα της εξομολογείται τελικά την κουβέντα που είχε με τον κύριο Μπιγκ, την παραμονή του γάμου τους, η σχέση ανάμεσα στις δύο κοπέλες κλονίζεται σοβαρά…

Διαβάστε ακόμα:

Νικητές και χαμένοι του prime time