Σημαντικό ραντεβού Γ. Λάτσιου – Χρ. Φερεντίνου!

Διαβάστε: Το ραντεβού που όλοι περίμεναν...

Ο λόγος ; Ο λόγος για το ραντεβού του Χρήστου Φερεντίνου με τον γενικό διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννη Λάτσιο. Και αυτό το ραντεβού πραγματοποιήθηκε χθες στις εγκαταστάσεις του καναλιού του Αμαρουσίου.
 
Ο γνωστός παρουσιαστής το μεσημεράκι βρέθηκε με τον ισχυρό άνδρα του ΑΝΤ1 κεκλεισμένων των θυρών βεβαίως – βεβαίως και φυσικά οι δυο τους συζήτησαν για το τι μέλλει γενέσθαι φέτος στην τηλεοπτική συνεργασία τους. 
 
Εννοείται πως το κανάλι επιμένει να πολιορκεί τον Χρήστο Φερεντίνο προκειμένου να αναλάβει την παρουσίαση της ολοκαίνουργιας πρωινής ζώνης που ετοιμάζουν παίρνοντας την σκυτάλη από τον Γιώργο Παπαδάκη, ενώ ταυτοχρόνως στο τραπέζι έχουν πέσει και προτάσεις που αφορούν στην παρουσίαση και κάποιων άλλων πρότζεκτ του σταθμού.
 
Ο Χρήστος παρά την στενή πολιορκία των Αντεννικών, εξακολουθεί να μην έχει υποκύψει… Βλέπετε, αν δεν δει να του παρουσιάζεται μπροστά του μία ολοκληρωμένη και πολύ καλά δουλεμένη και στημένη τηλεοπτική πρόταση, την οποία να πιστέψει και ο ίδιος, δεν πρόκειται να πει το «ναι». 
 
Πάντως, το τι ακριβώς θα γίνει με αυτό το… fresh πρωινό του ΑΝΤ1 που όλο το καλοκαίρι μας έχει ανάψει φωτιές, είναι κάτι που θα αποφασιστεί μέχρι τα τέλη της επόμενης εβδομάδας. Και αν ο Χρήστος – ο οποίος εξακολουθεί να είναι προτεραιότητα για τους Αντεννικούς όσο αφορά στην παρουσίαση – δεν «ψηθεί» τελικά, το κανάλι προσανατολίζεται στο να προχωρήσει ακόμη και στην  δημιουργία ενός πρωινού, ψυχαγωγικού ντουέτου.

Νάνσυ Νικολαΐδου