Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Ποια ήταν η τελευταία του σύντροφος;

Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Οι ερωτικές επιστολές της Μάρτα Φατσίνα προς τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι και το τατουάζ με τα αρχικά του.

Η είδηση του θανάτου του Σίλβιο Μπερλουσκόνι έγινε γνωστή το πρωί της Δευτέρας 12/6. Ο μεγιστάνας και πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας «έφυγε» από τη ζωή στα 86 του χρόνια, νικημένος από τη λευχαιμία.

Ο γνωστός και ως «Καβαλιέρε» είχε απασχολήσει ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν τα Μέσα με τις εντυπωσιακές γυναίκες που είχε στο πλευρό του αλλά και τα υπέρογκα ποσά που ξόδευε για χάρη τους.

Η Μάρτα Φατσίνα, η 32χρονη καλλονή και βουλευτής του κόμματος Forca Italia, ήταν η τελευταία σύζυγος του Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Το ζευγάρι έκανε έναν συμβολικό γάμο το 2022, με τη νεαρή πολιτικό να φορά κανονικά νυφικό. Αν και ο γάμος δεν είχε νομική ισχύ λόγω δικαστικής διαμάχης του Μπερλουσκόνι με τα παιδιά του με αφορμή την περιουσία του, ο «Καβαλιέρε» φημολογείται πως ξόδεψε περίπου 400.000 ευρώ για τη λαμπερή τελετή.

Οι φήμες για τη σχέση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι με τη Μάρτα Φατσίνα άρχισαν να διαδίδονται έντονα το 2020, όταν η προηγούμενη σύντροφος του επιχειρηματία αποκάλυψε πως η Φατσίνα επισκεπτόταν πολύ συχνά την έπαυλή του, προφασιζόμενη επαγγελματικές σχέσεις.

Λίγο καιρό αργότερα διέρρευσαν στον Τύπο πληροφορίες πως η Μάρτα Φατσίνα έστελνε ερωτικές επιστολές στον Ιταλό πρώην πρωθυπουργό, ενώ η ίδια είχε κάνει ακόμη και τατουάζ με τα αρχικά του.