Sila και Παρά Πέντε οι κυρίαρχοι στο prime time

Ποια εκπομπή παραμένει σε χαμηλή τηλεθέαση;

Στο πλευρό της εσώκλειστης Sila, η οποία προσπαθεί να ξεφύγει από τα δεσμά της βρίσκονται πολλοί τηλεθεατές. Η όμορφη Τουρκάλα μπορεί να βρίσκεται σε περιπέτειες …εκεί στα βάθη της ανατολής, πιο δυτικά όμως …στην ελληνική όχθη, βασιλεύει τηλεοπτικά.

Το βράδυ της Τρίτης το 33,4% του κοινού παρακολούθησε το τουρκικό σίριαλ, του οποίου η τηλεθέαση έφτασε ακόμα και το 36,9%.

Ωστόσο, οι καλές ελληνικές σειρές φαίνεται πως ξεχωρίζουν, ακόμα και όταν παίζονται σε επανάληψη. Οι περιπέτειες της παρέας του Παρά Πέντε σημείωσαν τηλεθέαση στο γενικό σύνολο 26,3%, ενώ άγγιξαν ακόμα και το 31,4%, αποδεικνύοντας πως το σίριαλ παραμένει γερό χαρτί για το MEGA.

Απέναντι από τη Sila και το Παρά Πέντε, βρέθηκε η επίσης Τουρκάλα Asi. H εξ ανατολάς σειρά του ΑΝΤΕΝΝΑ έχει αποκτήσει σταθερό κοινό, το οποίο χθες την παρακολούθησε σε ποσοστό 24,6%.

Αυτή που φαίνεται να δυσκολεύεται ιδιαίτερα, είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία δεν βλέπει τα νούμερα της εκπομπής της να ανεβαίνουν. Στο 10,3% παρέμεινε η τηλεθέαση της την Τρίτη.

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Διαβάστε ακόμα:

Sila: Σιδεροδέσμιος ο Μποράν – Ένταση και βία