Σία Κοσιώνη: Μυθική ατάκα για την… παλαιότητα στο debate

Σία Κοσιώνη

"Η παλαιότερη δεν ήσουν;" ρώτησε ο Χρήστος Κούτρας την Σία Κοσιώνη.

Λίγες ώρες μετά το debate των πολιτικών αρχηγών, όπου και έδωσε το παρών εκπροσωπώντας τον ΣΚΑΪ, η Σία Κοσιώνη βρέθηκε στον αέρα της πρωινής εκπομπής του Χρήστου Κούτρα και Γιάννη Ντσούνου το μεσημέρι της Πέμπτης. Μάλιστα, η δημοσιογράφος και άνκοργουμαν έμελλε να προσφέρει μια απολαυστική ατάκα!

Ειδικότερα, ο Χρήστος Κούτρας θέλησε να επιβεβαιώσει πως η Σία Κοσιώνη ήταν η… παλαιότερη δημοσιογράφος σε αυτό το debate των πολιτικών αρχηγών τονίζοντας τα εξής. «Πάμε να συναντήσουμε την Σία Κοσιώνη που ήταν στο debate για πολλοστή φορά. Η παλαιότερη δεν ήσουν;».

«Δεν είμαι και σαν την Πελοπόννησο» αποκρίθηκε απευθείας, με χαμόγελο μεγάλο, η Σία Κοσιώνη για να συμπληρώσει ο παρουσιαστής των Αταίριαστων πως «δεν είπα ότι είσαι σαν την Πελοπόννησο, μωρέ, αμέσως εσύ».

«Νομίζω πως αυτό ήταν το πέμπτο debate που συμμετείχα και από τους δημοσιογράφους που ήταν παρόντες εκεί, ναι, έχω πάει στα περισσότερα τελικά. Θεωρώ πως δεν ήταν μια άχρηστη διαδικασία και βγήκαν πράγματα» συμπλήρωσε η Σία Κοσιώνη στην ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ το μεσημέρι της Πέμπτης.