Σία Κοσιώνη: «Αν εργαζομουν στο ΑΠΕ σήμερα θα ένιωθα βαρύτατα θιγμένη»

Σία Κοσιώνη
Τα όσα είπε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς για τη συνέντευξη Ερντογάν στον ΣΚΑΙ προκάλεσαν αίσθηση. Η Σία Κοσιώνη, παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του σταθμού, με ένα post της στο Facebook "απαντά" στον υπουργό.

Η Σία Κοσιώνη θέλησε να υπερασπιστεί τόσο το κανάλι στο οποίο εργάζεται όσο και τον Αλέξη Παπαχελά, ο οποίος πήρε τη συνέντευξη από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν λίγο πριν έρθει στην Αθήνα ο Τούρκος πρόεδρος. Σε εκείνον άλλωστε ουσιαστικά αναφέρθηκε ο Νίκος Κοτζιάς με όσα είπε στην επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας στη Βουλή.

Σία Κοσιώνη: Αν εργαζόμουν στο ΑΠΕ…

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ έγραψε αρχικά πως αν εργαζόταν στο ΑΠΕ, θα ένιωθε βαρύτατα θιγμένη απ’ όσα δήλωσε ο Νίκος Κοτζιάς.

«Ποιος είπε στον κ. Κοτζιά ότι αν τη συνέντευξη Ερντογαν την είχε κάνει δημοσιογράφος του ΑΠΕ δε θα ρωτούσε για το θέμα της Συνθήκης της Λωζάνης», συνέχισε.

Και έγινε ακόμη πιο σκληρή, αφήνοντας αιχμές. «Παραδέχεται λοιπόν δημοσίως ο Έλληνας ΥΠΕΞ ότι η κυβέρνηση θα «φρόντιζε» τι να ρωτήσει και τι όχι ο συνάδελφος;».

«Θέλω να πιστεύω ότι του ξέφυγε του κυρίου Κοτζιά. Άλλωστε αυτά τα πράγματα συμβαίνουν μόνο στην Τουρκία», κατέληξε το post της.

Δείτε τι έγραψε η Σία Κοσιώνη…