Shakira – G. Pique: Λίγο πριν τη γέννηση του μωρού, ποζάρουν ημίγυμνοι για καλό σκοπό!

Την ευαισθησία τους και τη μεγάλη τους επιθυμία να βοηθήσουν όλα τα παιδιά του κόσμου έδειξαν για μια ακόμη φορά η Shakira με τον Gerard Pique.

 Το γνωστό ζευγάρι, λίγο πριν καλωσορίσει το πρώτο του μωράκι φωτογραφήθηκε ημίγυμνο ενισχύοντας τον αγώνα της UNICEF.

Ακολουθώντας τα βήματα της Demi Moore που είχε φωτογραφηθεί γυμνή λίγο πριν γεννήσει, η όμορφη Shakira φόρεσε το μαγιό της και πόζαρε, δείχνοντας μας τη φουσκωμένη κοιλίτσα της. Στο πλευρό της φωτογραφίζεται ημίγυμνος και ο αγαπημένος της Gerard.

Οι φωτογραφίες αυτές του ζευγαριού, δεν έγιναν όμως για κάποιο εξώφυλλο, αλλά για να ανέβουν στο site της UNICEF, όπου οργανώθηκε ένα μικρό baby shower για το μωρό, τα έσοδα του οποίου θα πάνε στα παιδιά του κόσμου που υποφέρουν από την πείνα και τις αρρώστιες.

Στο video μάλιστα που γύρισαν για αυτόν το σκοπό ανέφεραν χαρακτηριστικά: “Γεια σε όλους, όπως ξέρετε πολύ σύντομα θα υποδεχθούμε στον κόσμο το πρώτο μας παιδί και για να γιορτάσουμε τη γέννησή του, οργανώσαμε ένα εικονικό baby shower σε συνεργασία με την Unicef… Αντί να λάβουμε δώρα για το δικό μας μωρό, θέλουμε να στηρίξουμε τα μωράκια που ζουν σε συνθήκες απόλυτης φτώχειας. Τα μωρά αυτά, χάρη σε εσάς θα λάβουν θεραπευτικά πακέτα με φαγητό, εμβόλια και ορούς που θα σώσουν τις ζωές τους”, δήλωσαν χαρακτηριστικά.
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο στο Tlife