Σφοδρή μάχη για την τηλεθέαση στην πρωινή ζώνη

Ποιες εκπομπές αγωνίζονται για την πρωτιά και ποια σημειώνει σταθερά τα χαμηλότερα νούμερα;

Με τον ερχομό του Γιώργου Παπαδάκη στην πρωινή ζώνη την περασμένη Δευτέρα, στην τηλεοπτική αρένα έχουμε πλέον απαρτία, νωρίς το πρωί. Μέτα από κάποιες σεζόν …ανομβρίας, φέτος έχουμε έξι ζωντανές εκπομπές να διεκδικούν μια θέση στα ψηλά της Nielsen. Κάποιες το καταφέρνουν, κάποιες άλλες, όμως, περνούν στα… ψιλά.

Το πρωί της Πέμπτη στο σύνολο τηλεθέασης δεν υπήρχε καμία έκπληξη, με τον Γιώργο Παπαδάκη να περνάει με άνεση στην κορυφή και την Σταματίνα Τσιμτσιλή να ακουλουθεί. Σε μικρή απόσταση βρίσκεται το πρωινό δίδυμο του Mega Δημήτρης Καμπουράκης και Γιώργος Οικονομέας, ο Βασίλης Λυριτζής και ο Δημήτρης Οικονόμου από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και χαμηλότερα η Χριστίνα Λαμπίρη από το Epsilon και η εκπομπή της ΝΕΡΙΤ με τη Σταυρούλα Χριστοφιλέα και τον Γιάννη Σκάλκο.  

ΣΥΝΟΛΟ
Πρωινό ΑΝΤ1 – 26,6%
Happy Day – 21,1%
Κοινωνία Ώρα Mega – 19,7%
Πρώτη Γραμμή – 14,9%
Με Το Καλημέρα – 8%
Έξι Δέκα – 6,8%

Στις ηλικίες 15-44, η εκπομπή του Alpha αυτή που πήρε την πρωτιά, με το Πρωινό ΑΝΤ1 να περνά στη δεύτερη θέση. Στην τρίτη θέση πέρασε ο ΣΚΑΪ που «παίζει μπάλα» μόνο με τη ΝΕΡΙΤ για μία ώρα από τις 06:00 έως τις 07:00 και ακολουθούν: Mega, Epsilon και ΝΕΡΙΤ.

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ
Happy Day – 23,8%
Πρωινό ΑΝΤ1 – 19,6%
Πρώτη Γραμμή – 15,8%
Κοινωνία Ώρα Mega – 14,6%
Με Το Καλημέρα – 6,3%
Έξι Δέκα – 2,1%

Οι πρώτες μονομαχίες δείχνουν μέχρι στιγμής ότι ο Γιώργος Παπαδάκης και η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα είναι τα δύο πρόσωπα που θα διεκδικήσουν ο καθένας για τον εαυτό του το μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτα της τηλεθέασης τα πρωινά της σεζόν που μόλις άρχισε.

Γιώργος Σκρομπόλας

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων (Mega – ANT1 – Epsilon 07:00 – 10:00, Alpha 08:00 – 11:00, ΣΚΑΪ – ΝΕΡΙΤ 06:00 – 10:00)
 
Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Παπαδάκης vs Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μεγάλη μάχη για την πρωτιά στην τηλεθέαση