Σέρρες: «Η πόρτα πέρασε δίπλα από το παιδί μου» – Όσα καταγγέλλει ο πατέρας του συμμαθητή του 11χρονου

Τ-live

Ο πατέρας του συμμαθητή του άτυχου 11χρονου από τις Σέρρες μιλάει στην Τατιάνα Στεφανίδου για το τραγικό συμβάν.

Ανείπωτη θλίψη έχει προκαλέσει στις Σέρρες αλλά και σε όλη την Ελλάδα ο τραγικός θάνατος του 11χρονου Βασίλη, μετά από έκρηξη που προκλήθηκε στο λεβητοστάσιο του 9ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης. Ο πατέρας του συμμαθητή του 11χρονου μίλησε στην κάμερα του T-Live για όσα έζησε το δικό του παιδί τη στιγμή της φονικής έκρηξης.

«Βγήκε μια κυρία στα τοπικά κανάλια και ωρυόταν ότι από την πρώτη στιγμή τα παιδιά έχουν παιδοψυχολόγο από τον Δήμο. Ας μας πει ποιο παιδάκι ήταν, όχι να βγαίνουν και να λένε ότι στηρίζουν τις οικογένειες» δηλώνει στην κάμερα της εκπομπής ο κύριος Γιάννης.

«Τα παιδιά μας ήταν εκεί πέρα δίπλα στο συμβάν και κατά τύχη δεν σκοτώθηκαν. Να λένε ότι θέλουν αλλά να υπάρχουν στοιχεία. Να μας πουν πού ακριβώς πήγε αυτός ο παιδοψυχολόγος» καταγγέλλει ο πατέρας.

«Η πόρτα πέρασε δίπλα από το παιδί μου. Τα παιδιά έπαιζαν μπάλα εκεί πίσω, επειδή έβρεχε και είναι στεγασμένος ο χώρος. Ο άτυχος ήταν ο Βασιλάκης. Είδαν ένα άσπρο σύννεφο, έπεσαν όλοι κάτω και είδαν ότι ο Βασιλάκης δεν κουνιόταν. Προσπαθούμε να μη συζητάμε γι’ αυτό το θέμα μέσα στο σπίτι, να υπάρχει ένα χαρούμενο περιβάλλον κι όποτε η τηλεόραση δείχνει κάτι αμέσως το αλλάζουμε» περιγράφει ο πατέρας του συμμαθητή του άτυχου 11χρονου.

«Έρχονται οι φίλοι του, μαζευόμαστε στο σπίτι και παίζουν. Όταν τους λέμε «θέλετε να πάτε σχολείο;», «όχι» λένε. Καταλαβαίνετε» συμπληρώνει.