Σεισμός στα πρωινάδικα: Ο καλός ο «καπετάνιος» στο τσουνάμι φαίνεται

Βίντεο: Δείτε πώς παρουσίασαν τα 8,9 ρίχτερ της Ιαπωνίας Λιάγκας, Μενεγάκη και Καραμεροχαριτάτοι

Μια καλή ευκαιρία θα λέγαμε εμείς, να δείξουν οι παρουσιαστές ότι μπορούν χειριστούν και πιο… σοβαρά θέματα από τα ριάλιτι, τις συνταγές μαγειρικής, τα ζώδια και τις συνεντεύξεις στο -ασφαλές- περιβάλλον του στούντιο.

Τι συνέβη λοιπόν;

Ο Γιώργος Λιάγκας στο ΠΡΩΙΝΟ MOU, απέδειξε ότι ο τομέας της ενημέρωσης είναι κάτι… σαν το ποδήλατο. Αν κάποιος έχει περάσει από εκεί, δεν ξεχνά ποτέ πώς να παρουσιάζει ένα ειδησεογραφικό γεγονός.

Πήρε λοιπόν τη μπάλα πάνω του – η σύζυγός του Φαίη έκανε πίσω- και άρχισε να περιγράφει τις συγκλονιστικές εικόνες που έρχονταν από την Ιαπωνία.

Το δίδυμο Καραμέρος – Χαριτάτος που επίσης προέρχεται από τον ενημερωτικό τομέα -και οι δύο έχουν περάσει από το δελτίο ειδήσεων- αφιέρωσε ολόκληρη την εκπομπή στο σεισμό. Με συνδέσεις, τηλεφωνικές παρεμβάσεις και εικόνες, έδωσε ένα πλήρες ρεπορτάζ για τα γεγονότα, στην άλλη πλευρά του πλανήτη.

Όσο τώρα για την «Ωραία Ελένη» της πρωινής ζώνης; Μπορεί να τα καταφέρνει μια χαρά με τα παραδοσιακά θέματα του πρωινάδικου, ωστόσο σε μια ειδική περίσταση όπως η σημερινή, μοιάζει μάλλον με ψάρι έξω απ’ τα νερά του.

«Δεν έχω λόγια να πω. Η εικόνα μιλάει από μόνη της» είπε στην αρχή της εκπομπής της και… το έκανε πράξη. Άφησε τους άλλους να μιλάνε – ρεπόρτερ απ’ την αίθουσα σύνταξης και δημοσιογράφους απ’ το πάνελ της – και η ίδια απλώς παρακολουθούσε.

Μάλιστα, σε αντίθεση με τα άλλα πρωινά (MEGA και ΑΝΤ1), πέρασε το θέμα γρήγορα-γρήγορα και… προχώρησε στη συνέντευξη της Ελεονώρας Μελέτη στον Κωστόπουλο.

Διαβάστε ακόμα: Πρώτο θέμα στα κανάλια όλου του πλανήτη ο σεισμός 8,9 ριχτερ στο Τόκιο