Σεφερλής vs Σκορδά – Λιάγκας: Σταθεροποιείται η διαφορά στην τηλεθέαση

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πέρασε μπροστά από όλους μεταξύ 10:00 - 10:30!

Τη δεύτερη εβδομάδα αγώνων στην τηλεοπτική αρένα διανύουν οι δύο πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές σε MEGA και ΑΝΤ1 και η διαφορά που τις χωρίζε, τις τελευταίες μέρες, δείχνει να σταθεροποιείται με μικρές αυξομοιώσεις. 

Το πρωί της Τρίτης οι μετρητές της Nielsen κατέγραψαν ποσοστό 31% στο σύνολο για τον Μάρκο Σεφερλή και 27,5% για τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά. Τα νούμερα τηλεθέασης των δύο αντιπάλων είναι πολύ κοντά στα νούμερα που σημείωσαν τη Δευτέρα, αλλά και την Πέμπτη και την Παρασκευή στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας. 

Στο δυναμικό κοινό, το Mega με Μία εξακολουθεί να διατηρεί απόσταση ασφαλείας από το Πρωινό. Στο 32,3% κυμάνθηκε η τηλεθέαση την Τρίτη για την εκπομπή του Μάρκου και στο 20% για την εκπομπή του Γιώργου και της Φαίης. Εδώ, ωστόσο, αξίζει να σημειώσουμε πως το πρώτο ημίωρο που ήταν στον αέρα, μεταξύ 10:00 – 10:30, ο νικητής ήταν άλλος…

Η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή κράτησε στον Alpha το 22% των τηλεθεατών αφήνοντας 19% στο Mega και μόλις 11,9% στον ΑΝΤ1. Το Happy Day, όχι μόνο κατάφερε να σταθεί απέναντι στον «τυφώνα Σεφερλή», αλλά και να πάρει την πρωτιά προκαλώντας έναν… ελαφρύ πονοκέφαλο στους δύο μονομάχους.

Γιώργος Σκρομπόλας


*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων