Σεφερλής: Τηλεθέαση… πρώτης θέσης

Τι έδειξαν οι μετρήσεις για την εκπομπή Λιάγκα - Σκορδά;

Δεν επιθυμεί να αφήσει την πρώτη θέση στο τρένο που ταξιδεύει με υψηλές ταχύτητες ο Μάρκος Σεφερλής για κανέναν. Αν και νιώθει διαρκώς την ανάσα του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, ο δημοφιλής κωμικός καταφέρνει να προηγείται στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen, άλλοτε λιγότερο και άλλοτε περισσότερο.

Χθες, Τετάρτη, το «Mega με μία» σημείωσε ποσοστό στο σύνολο 26,9%, ενώ λίγο πιο πίσω βρέθηκε το «Πρωινό» με 26,1%. Αξίζει να σημειωθεί ότι την υψηλότερη επίδοση σε μισάωρο την πέτυχαν ο Γιώργος και η Φαίη, όταν, μεταξύ 11:00 – 11:30 άγγιξαν το 31,7%.

Στο δυναμικό κοινό ωστόσο, τα πράγματα ήταν πιο ξεκάθαρα. Ο Μάρκος Σεφερλής πέρασε με άνεση στην πρώτη θέση με 32%, αφήνοντας την αντίπαλη εκπομπή του ΑΝΤ1 στο 23,1%. Μάλιστα, το «Mega με μία» έφτασε μέχρι 36,8% στο διάστημα μεταξύ 11:00 – 11:30.

Η είσοδος του Μάρκου στην πρωινή ζώνη του MEGA απέδειξε ότι η πρωτιά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη για κανέναν. Η δουλειά, οι νέες ιδέες, το διαφορετικό οδηγούν συνήθως στην κορυφή. Από την άλλη, ο Γιώργος και η Φαίη απέδειξαν πως όταν κρατάς στα χέρια σου τη συνταγή της επιτυχίας αντέχεις στους κλυδωνισμούς και με μικρές αλλαγές υλικών παραμένεις στα ψηλα.

Γιώργος Σκρομπόλας

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων

Δείτε τις μετρήσεις τηλεθέασης αναλυτικά