Σε ποιο κανάλι πάει ο Αυτιάς ;

Διαβάστε τα ενδεχόμενα και τι ρόλο θα παίξει ο Νίκος Χατζηνικολάου

 Ο Γιώργος Αυτιάς είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά της πρωινής ενημερωτικής ζώνης και η απουσία του -τόσο καιρό- από την τηλεόραση έχει αλλάξει τις ισορροπίες στην τηλεθέαση. ΑΝΤ1 και ΜΕΓΚΑ έχουν…βολευτεί με το κενό του ΑΛΤΕΡ, ενώ υπάρχουν και οι αξιόμαχοι αντίπαλοι στη ΝΕΤ και τον ΣΚΑΪ, την ώρα που ο ALPHA παίζει επαναλήψεις. Κάπου εδώ αρχίζει και «παίζει» δυνατά το όνομα του Γιώργου Αυτιά !

Ο δημοσιογράφος που είχε δεσμευτεί να περιμένει το ΑΛΤΕΡ έως ότου βρεθεί μια λύση, έχει εδώ και δύο ημέρες το ελεύθερο (όπως και τα άλλα στελέχη του καναλιού) να διαπραγματευτεί τη μετακίνησή του σε κάποιο άλλο κανάλι. Έτσι, λοιπόν, έκανε ήδη μια συνάντηση με τα στελέχη του ΣΚΑΪ, προκειμένου να μετακομίσει εκεί, ωστόσο το δίδυμο Λυριτζή-Οικονόμου, έχουν συμφωνία να συνεχίσουν την εκπομπή τους, τουλάχιστον, ως το καλοκαίρι. Συνεπώς, η κουβέντα ίσως περιλαμβάνει κάποια άλλη εκπομπή, πέραν της καθημερινής πρωινής, ίσως κάτι το Σαββατοκύριακο, αν και ο Γιώργος Αυτιάς επιθυμεί διακαώς να μπει στη μάχη του καθημερινού. 

Η άλλη πρόταση έρχεται από τον ALPHA και τα στελέχη του Δημήτρη Κοντομηνά, που θεωρούν ότι ο Αυτιάς είναι το ιδανικό πρόσωπο για να επαναφέρει το ενημερωτικό προφίλ στην πρωινή ζώνη του καναλιού της Κάντζας. Άλλωστε τον καιρό που βρισκόταν εκεί, τα πήγε περίφημα και η διοίκηση ήταν ικανοποιημένη.

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Αυτιάς στο ZAPPIT: «Ελπίζω να μην ξανακλείσουμε»!

Η νέα εκδοχή του «ΟΠΑ»

Ο Γιώργος Αυτιάς στον FLASH96

H «παρεμβολή» του Ψωμιάδη στον Αυτιά