Σε λαϊκό προσκύνημα αυτή την ώρα η σορός του Θάνου Μικρούτσικου

Θάνος Μικρούτσικος

Η κηδεία του, που θα είναι πολιτική, θα γίνει στις 14.30 στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών.

«Ποτέ δεν κρύφτηκα. Μηνύματα έρχονται από πολλούς φίλους που ρωτάνε για την κατάσταση της υγείας μου. Ενάμιση μήνα τώρα βρίσκομαι σ΄ ένα δωμάτιο του νοσοκομείου παλεύοντας μ΄ ένα ανόητο πυρετό που επιμένει. Σας γράφω σήμερα γιατί αισθάνομαι πιο δυνατός κι είμαι σίγουρος ότι θα σας συναντήσω σύντομα. “Το ζήτημα δεν είναι να είσαι αιχμάλωτος. Το να μην παραδίνεσαι αυτό είναι” που λέει και ο αγαπημένος μου Χικμέτ»

Aυτά ήταν το τελευταίο δημόσιο μήνυμα του μεγάλου μας συνθέτη Θάνου Μικρούτσικου ο οποίος πέθανε το βράδυ του Σαββάτου μετά από μια πραγματικά γενναία μάχη με τον καρκίνο. Ο Θάνος Μικρούτσικος από προχθές γράφει τις υπέροχες μουσικές του στην γειτονιά των αγγέλων! Φεύγοντας έχει αφήσει πίσω του μεγάλο μουσικό έργο και ήθος!

Σήμερα από τις 10.30 η σορός του Θάνου Μικρούτσικου εκτίθεται στην αίθουσα τελετών για όσους θέλουν να του πουν το τελευταίο αντίο. Η κηδεία του, που θα είναι πολιτική, θα γίνει στις 14.30 στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών

Αντί για στεφάνια, η οικογένεια παρακαλεί να διατεθούν τα χρήματα για τα ασυνόδευτα προσφυγοπούλα της Μόριας. GR 07017 1355 0006 3551 3856 0788 -Τράπεζα Πειραιώς (Κίνηση Πολιτών Συνύπαρξη στο Αιγαίο)

Πηγή: tlife