Σε αναζήτηση του καλύτερου καναλιού στην Αμερική

Δείτε βίντεο με ένα από τα καλύτερα show

Το τηλεοπτικό site TV.com έχοντας βαρεθεί να ακούει τη συνεχή γκρίνια του ότι «παρά τα τόσα κανάλια, δεν υπάρχει τίποτα καλό να δεις» αποφάσισε να ξεκινήσει την αναζήτηση του καλύτερου καλωδιακού καναλιού.

Πρότεινε λοιπόν μία εβδομαδιαία αναμέτρηση, με τίτλο δανεισμένο από που αλλού…από την τηλεόραση. «America’s Got Cable:The Hunt for America’s Finest Cable Channel».

Για αυτή την εβδομάδα ζητά λοιπόν τη βοήθεια του κοινού θέτοντας ως αντιπάλους δύο κανάλια το «Ε!» και το «Comedy Central».

Το «E!» με ειδίκευση στις ταινίες έχει ταχθεί στην ενημέρωση γύρω από κάθε τι που αφορά στους διάσημους έχοντας καθημερινές ειδήσεις και διαμορφώνοντας την εικόνα όσων απασχολούν την επικαιρότητα αλλά και όσων αφανίζονται. Το TV.com το προτείνει για το κωμικό show «The Soup» που σχολιάζει με σατιρικό τρόπο τα τηλεοπτικά προγράμματα της εβδομάδας, ενώ ανάμεσα στα ατοπήματα του καναλιού όπως αναφέρει βρίσκονται τα ριάλιτι που ασχολούνται με τις Καρντάσιαν και τις Playmate.

Το «Comedy Central» που όπως προδίδει το όνομά του έχει προγράμματα κωμικού περιεχομένου ξεκίνησε με πολύ χαμηλό μπάτζετ αλλά κάποια στιγμή «χτύπησε χρυσό» με το γνωστό και σε εμάς «South Park» αλλά και με το must πλέον καθημερινό σχολιασμό του Colbert στο «The Colbert Report». Το site το προτείνει για λόγω των απίστευτων κωμικών του προγραμμάτων που επιβεβαιώνονται κάθε τόσο και από τις μετρήσεις της τηλεθέασης. Στα «μειον» του καναλιού βρίσκονται μερικές πολύ ατυχείς επιλογές αλλά και η άγνοια διαχείρισης μερικών καλών προγραμμάτων.

Προς το παρόν πάντως οι αναγνώστες του site προτιμούν με μεγάλη διαφορά την κωμωδία από τα …»κουτσομπολιά» και ψηφίζουν «Comedy Central».

Δείτε ένα από τα δημοφιλέστερα show του καναλιού: