Σχεδιάζουν καινούργια εκπομπή

Κούτσα, κούτσα… κάτι γίνεται! Σε… ποσότητα, γιατί για ποιότητα, ας μην μιλήσουμε καλύτερα. Το θέμα είναι ότι ανοίγουν κάποιες θέσεις εργασίας και κάτι φαίνεται να κινείται ξανά στο θολό τηλεοπτικό τοπίο.

Μπορεί λοιπόν πριν από λίγα χρόνια να «πάγωσαν» την πρωινή ψυχαγωγική τους ζώνη, αλλά η απόφαση των στελεχών του ALPHA να την ενεργοποιήσουν ξανά με live πρόγραμμα, τους έκανε… happy, αφού η «Happy day» σημειώνει ικανοποιητικές τηλεθεάσεις. Φαίνεται όμως, ότι αυτή δεν θα είναι η μοναδική πρωινή εκπομπή του καναλιού της Κάντζας, αφού τα στελέχη του σταθμού σχεδιάζουν μία ακόμα καινούργια πρωινή εκπομπή.

Στο τραπέζι των συσκέψεων έχει πέσει η πρόταση να βγάλουν και μία ενημερωτική, αλλά και με μικρή δόση ψυχαγωγίας εκπομπή, live κάθε σαββατοκύριακο. Η μετάδοσή της θα γίνεται πριν από την εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» και βέβαια, για αυτό το λόγο και ανέφερα πως η θεματολογία της θα έχει «μικρή δόση ψυχαγωγίας». Η κύρια θεματολογία της θα είναι ενημερωτική, πιστεύοντας μάλιστα ότι με τις πολιτικές εξελίξεις και τις εκλογικές αναμετρήσεις του Μαΐου θα κερδίσει μέρος του τηλεοπτικού κοινού, αλλά και της διαφημιστικής πίτας, βεβαίως, βεβαίως…!

Προς το παρόν, αυτό που μελετούν είναι το κόστος της, καθώς ναι μεν, υπάρχει βάρδια τεχνικού προσωπικού λόγω της εκπομπής «Μες στην καλή χαρά», αλλά πρέπει να εργαστεί κι άλλο δυναμικό του σταθμού για να μπορέσει η ενημερωτική εκπομπή να σταθεί έναντι του ανταγωνισμού. Στην παρουσίασή της θα είναι δύο πρόσωπα, αλλά οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν τις επόμενες ημέρες και αν τελικά η εκπομπή πάρει το «πράσινο φως» θα βγει στον αέρα αμέσως μετά το Πάσχα.

Γρηγόρης Μελάς