Σάσα Σταμάτη: Στο πλευρό της στις δύσκολες στιγμές

Σάσα Σταμάτη

Στηρίζουν την Σάσα Σταμάτη σε αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο που διανύει, μετά την απώλεια του πατέρα της.

Την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της βιώνει η Σάσα Σταμάτη, καθώς το περασμένο Σάββατο έφυγε από τη ζωή ο πολυαγαπημένος της πατέρας, μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε. Το «τελευταίο αντίο» πραγματοποιήθηκε στο Κοιμητήριο της Μάνδρας, σε στενό κύκλο λόγω της πανδημίας, παρουσία συγγενών, φίλων και γειτόνων της οικογένειας.

Ωστόσο, η Σάσα Σταμάτη έχει πάντα στο πλευρό της φίλους και συνεργάτες από όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας.

Το μεσημέρι της Τρίτης η δημοσιογράφος πραγματοποίησε τρισάγιο στον τάφο του πατέρα της για τα «τριήμερα». Τα θερμά τους συλλυπητήρια και λευκές ανθοστήλες έστειλαν στη δημοσιογράφο τόσο η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, όσο και η όμαδα της εκπομπή Πρωινό ΑΝΤ1.

Η Σάσα Σταμάτη ήρθε πιο κοντά με την Μαριάννα Βαρδινογιάννη, όταν εκείνη στις καταστροφές από τις πλημμύρες στη Μάνδρα Αττικής, είχε σπεύσει να βοηθήσει τους κατοίκους της περιοχής. Αυτή η κίνηση της Πρέσβειρας Καλής Θελήσεως της Unesco, είχε συγκινήσει πολύ τη δημοσιογράφο που μεγάλωσε και μένει στην περιοχή. Όσο για τους συντελεστές του Πρωινό, τους συνδέουν με την Σάσα μερικές από τις πιο επιτυχημένες επαγγελματικές τους στιγμές και οι δύο πλευρές διατηρούν άριστες σχέσεις.

Τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του πατέρα της έστειλε μέσω επιστολής στη Σάσα Σταμάτη και ο διευθύνων σύμβουλος της τηλεόρασης του Alpha, Μανώλης Δραϊνάκης.