Σάσα Σταμάτη: Σοκάρει η αγωγή που έκανε στο ίδρυμα που φιλοξενούσε τον πατέρα της

Σάσα Σταμάτη

Τι λέει ο γιατρός που παρέλαβε τον πατέρα της δημοσιογράφου στο νοσοκομείο;

Την άνοιξη του 2021, η Σάσα Σταμάτη είπε το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο της πατέρα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή. Μερικούς μήνες νωρίτερα, ο πατέρας της δημοσιογράφου είχε νοσηλευτεί σε κέντρο αποκατάστασης, εξαιτίας κινητικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε. Μετά από 60 ημέρες η υγεία του επιδεινώθηκε και αναγκάστηκε να μεταφερθεί στα επείγοντα.

Η Σάσα Σταμάτη ετοιμάζει αγωγή στο κέντρο αποκατάστασης που φιλοξενούσε τον πατέρα της, καθώς υποστηρίζει πως υπέστη ανεπανόρθωτη βλάβη στην υγεία του που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατό του.

«Ο άνθρωπος ήταν σε άθλια κατάσταση, ήταν πολύ βαριά αφυδατωμένος, είχε πολύ χαμηλή πίεση. Μετά τις εξετάσεις που κάναμε διαπιστώσαμε ότι είχε σήψη και οξεία νεφρική ανεπάρκεια, δηλαδή τα νεφρά του είχαν παραλύσει», αποκάλυψε στην Super Κατερίνα ο γιατρός που τον παρέλαβε στο νοσοκομείο.

«Έχουμε καταθέσει μια αγωγή από το καλοκαίρι η κ. Σταμάτη και τα λοιπά μέλη της οικογένειάς της καθώς θεωρεί και με βάση τα ιατρικά έγγραφα και κάποιες άλλες αποδείξεις που έχουμε ότι ο πατέρας της ο θανών έπεσε θύμα ιατρικού λάθους. Κάποια όχληση δεν έχουμε από τη συγκεκριμένη δομή, υπήρχε κάποια επικοινωνία σε αρχικό στάδιο, πλην όμως έχει διακοπεί και δεν έχουμε περεταίρω ενόχληση», δήλωσε στην εκπομπή ο δικηγόρος της οικογένειας.

Η απάντηση του κέντρου αποκατάστασης ήταν: «Δεν φέρουμε καμία ευθύνη».