Σάρωσε σε τηλεθέαση ο Σπύρος Παπαδόπουλος την Παραμονή Χριστουγέννων

"Ισοπέδωσε" τον Γρηγόρη Αρναούτογλου - Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Παραμονή Χριστουγέννων και η τηλεόραση φόρεσε τα καλά της -όσα απέμειναν μετά την κρίση- και ετοιμάστηκε για το ρεβεγιόν. Δύο ψυχαγωγικά προγράμματα βρέθηκαν απέναντι χθες το βράδυ. O Σπύρος Παπαδόπουλος που υποδέχτηκε τον Αντώνη Ρέμο, τον Γιάννη Ζουγανέλη και τη Μελίνα Ασλανίδου και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που γιόρτασε με το καστ της σειράς «Εκδρομή» και τον Στέλιο Ρόκκο. Ποιους έβαλαν στην παρέα τους οι τηλεθεατές;

Τελικά, όσα χρόνια και αν περάσουν, το τηλεοπτικό κοινό θα συνεχίσει να λέει «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με την ίδια θέρμη και κυρίως με τα ίδια ποσοστά. Το συντριπτικό 41,3% που σημείωσε η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου δεν άφησε περιθώρια γιορτής στα αντίπαλα κανάλια, ούτε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου που μόλις και μετά βίας κατάφερε να συγκεντρώσει το 7,8% των τηλεθεατών. Βέβαια, ο συνδυασμός των καλεσμένων της εκπομπής του Alpha ήταν καταδικασμένος από την αρχή να πετύχει -άγγιξε ακόμα και το 48,6%!

Στο δυναμικό κοινό το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» ήρθε και πάλι πρώτο με κάποιες απώλειες -σημείωσε ποσοστό τηλεθέασης 30,7%. Τα «Καρντάσιανς» δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το 8,2%.

Άντε, και του χρόνου με υγεία!

Γιώργος Σκρομπόλας

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων

Δείτε τις μετρήσεις τηλεθέασης αναλυτικά